iyi akşamlar,
sabahtan beri teknedeydim hala daha sallanıyorum bu sefer skor 5-3 benim oldu ama çok yoruldum,sıcak bir duş sonra direk yatak.
ben bu tekneyi karaya almadan rahat edemiyeceğim,güyaa bugün alacaktım gene almadım,birdahaki sefer kısmetse tekneyi alır bu işi bitiririm.herkese iyi geceler.
LeVrEkCi yazdı:iyi akşamlar,
sabahtan beri teknedeydim hala daha sallanıyorum bu sefer skor 5-3 benim oldu ama çok yoruldum,sıcak bir duş sonra direk yatak.
ben bu tekneyi karaya almadan rahat edemiyeceğim,güyaa bugün alacaktım gene almadım,birdahaki sefer kısmetse tekneyi alır bu işi bitiririm.herkese iyi geceler.
İyi geceler iyi istirahatlar ne güzel denizi görmüşsün. Bende bugün yelkencileri izledim balığa bakma vaktim olmadı.
İyi akşamlar Nihat,bu yorgunluk tatlı yorgunlukbırak balık varken biraz daha dursun teknen.
cumartesi sabah 4 te denizdeydim aksam 7 de tekneden indim pazar sabahı 5 te tekneye bindim akşam 17.30da halatları bağladım. Muhteşembir haftasonuydu toplam balık sayısını soylemıyorum mesajım silinir. Ama durumu parmağımdan anlayabilirsiniz
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
nihatkr yazdı:cumartesi sabah 4 te denizdeydim aksam 7 de tekneden indim pazar sabahı 5 te tekneye bindim akşam 17.30da halatları bağladım. Muhteşembir haftasonuydu toplam balık sayısını soylemıyorum mesajım silinir. Ama durumu parmağımdan anlayabilirsiniz
Allah içine sindirsin Nihat,devamıda gelir inşallahparmak,sana bir hafta nasıl balık çektiğni hatırlatacaktır,geçmiş olsun.