10-11-2012, 14:31
Cuma akşamından tüm hazırlıklarımı yaptım. Cumartesi sabah 4'te yola cıkmak üzere kapının önüne bıraktım.
Saat 3.5 ta telefonun alrmı ile uyuanıp yola koyuldum. 4,30 a kadar teknenin içiydi yemlerim kesilmesiydi onlarla uğraştım. Teknenin mazotunu doldurdum derken saat 04:45 olta denizde. limandan çıkmadan 2 lüfer aldım ancak karayel estiği için sabahtan balığın seyrek olacağı belli idi. saat 8 gibi iki lüfer daha aldım. saat 9 da kofanayı ve 9,30da kırlangıcı aldım. ancak bu arada hava sertleşti, poyraz kuvvetli dalgalar büyümeye başlayınca avı sonlandırıp karaya çıktım.
Takım Uzun Olta
İğne Owner 2/0
İğne Mustat 2/0
Kaşık Kendi Kestirdiğim Kaşıklardan
Önlük 6,5 kulaç
Kurşun 200-300 gram.
Saat 3.5 ta telefonun alrmı ile uyuanıp yola koyuldum. 4,30 a kadar teknenin içiydi yemlerim kesilmesiydi onlarla uğraştım. Teknenin mazotunu doldurdum derken saat 04:45 olta denizde. limandan çıkmadan 2 lüfer aldım ancak karayel estiği için sabahtan balığın seyrek olacağı belli idi. saat 8 gibi iki lüfer daha aldım. saat 9 da kofanayı ve 9,30da kırlangıcı aldım. ancak bu arada hava sertleşti, poyraz kuvvetli dalgalar büyümeye başlayınca avı sonlandırıp karaya çıktım.
Takım Uzun Olta
İğne Owner 2/0
İğne Mustat 2/0
Kaşık Kendi Kestirdiğim Kaşıklardan
Önlük 6,5 kulaç
Kurşun 200-300 gram.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]