Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir Levrekçi Tayfasından Koray
İnşallah ercan abi pek alışkın değilim paylaşmaya ama alışacağım söz veriyorum Smile)
kendimi bildim bileli balık avlıyorum çok ilginç ve inanılması güç olan anılarda yaşadım Smile
botum var levreğe sırtı çekerim yaz aylarında kış aylarında ise belirli meralarımda mera yemine göre tek başıma balık avlarım.çok oldugunu hatırlarım kışın en soguk zamanında2-3 saat kımıldamadan beklediğimde kitlenmiş olur balık vursa bile kımıldıyamazdım.Levreğe bırakma yapmayı pek sevmezdim ama bu yıl ara ara bırakma yönteminede çalışacağım.Levrek bana göre bir sanattır.denizlerimizde herzaman balık vardır önemli olan onu nasıl nezamn ve nerede yakalıcağımızdan ibarettir saygılar ercan abim Smile
Levrek yakalama tekniklerimi kısa zamanda forumu çözdüğüm zaman paylaşıcağım iyi aksamlar Gulumse
Bul
SpinAvcısı yazdı:İnşallah ercan abi pek alışkın değilim paylaşmaya ama alışacağım söz veriyorum Smile)
kendimi bildim bileli balık avlıyorum çok ilginç ve inanılması güç olan anılarda yaşadım Smile
botum var levreğe sırtı çekerim yaz aylarında kış aylarında ise belirli meralarımda mera yemine göre tek başıma balık avlarım.çok oldugunu hatırlarım kışın en soguk zamanında2-3 saat kımıldamadan beklediğimde kitlenmiş olur balık vursa bile kımıldıyamazdım.Levreğe bırakma yapmayı pek sevmezdim ama bu yıl ara ara bırakma yönteminede çalışacağım.Levrek bana göre bir sanattır.denizlerimizde herzaman balık vardır önemli olan onu nasıl nezamn ve nerede yakalıcağımızdan ibarettir saygılar ercan abim Smile
Levrek yakalama tekniklerimi kısa zamanda forumu çözdüğüm zaman paylaşıcağım iyi aksamlar Gulumse
Sırtı ile en çok yakaladığım levreğin ne keyifli bir av olduğunu çok iyi bilirim. Foruma katıldığın süreler arttıkça burayı çok seveceksin. Biraz turla çok iyi bilgilere de ulaşacaksın.76
Bul
herdaim bakıyorum takip ediceğim bundan sonrada gorusmek uzere nasibinz bol olsunGulumse
Bul
Aramıza hoş geldin Koray, keyifli paylaşımlar Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
tşk ederim hoş buldum inşallah yakında güncel konularla geliceğim Affet
Bul
Aramıza hoşgeldin Koray,keyifli paylaşımlar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
koraycım hoş geldin kardeşim.bol ve kocaman levrekli avların olsun,rasgele.
Bul
HOŞGELDİN KARDEŞİM SeerfSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
KORAY ailemize hoşgeldin keyifli paylaşımlar...Seerf
Bul
Hoşgeldin sevgili Koray, keyifli paylaşımlar dilerim.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir bornovadan selamlar sinan35 18 2,766 27-01-2015, 14:08
Son Yorum: rusan
  İzmir Yeni Foça' dan selamlar armağan poyraz 15 2,731 26-09-2014, 11:12
Son Yorum: orhanekmekci
  İzmir hakan3506 18 2,758 13-02-2014, 00:43
Son Yorum: sevimli34
  izmir bucadan merhaba merttekol 33 3,643 22-09-2011, 00:15
Son Yorum: merttekol
  aygroup-levrekci tanışması LeVrEkCi 53 5,907 12-09-2009, 00:07
Son Yorum: aygroup
  (İzmİr) PinarbaŞi BalikÇilar DerneĞİnden Selamlar şeref-başkan 23 5,629 22-05-2008, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  MERHABALAR İZMİR'DEN GÜVEN güven35 19 3,560 19-07-2007, 21:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  İzmir'den herkese selamlar tarikahya 20 3,803 02-05-2007, 12:04
Son Yorum: yörükefe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi