Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altaylı İstanbulda görüldü :)
Ne mutlu Ercan abime,her yeri doya doya geziyor,hemde tüm güzel arkadaşlarımızı fazlasıyla görüyor.
Mavruşla avını merakla bekliyorum.onlara rast gelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Güzel dostlara rastgelsin Seerf
Çok güzel hareketler bunlarAlkisAlkisAlkis
Bul
SeerfBen bu sitenin insanlarına bayılıyorum76 Balık bahane diye başlayan tanışmalarla yol alan muhabbetin birçok dostuğa dönüşmesi de bundandır işte. Keşke fırsatlarım biraz daha fazla olsa da her yere ulaşıp yeni dostlarla sohbete dalabilsem diyorum.Seerf
Bu satırlarla konuya giren girmeyen tüm arkadaşlarıma buradan selam ediyorum76
Serkan aradığında biz başka bir programa dahil olduğumuz için dişli başka akşama kaldı.
İnşallah bu avı da tadıcam76
Bul
muhabbetiniz daim olsun bizden selam olsun akşam kıyı org yapma vakti gelmiştir ne güzel oluyor ist akşam org ları .AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
sayın ALTAYLI.her şey iyi güzel de arayı fazla açmayalım yani.istanbula gittin bizleri unuttun sankilim.Snifsinf
dostlar harikasınız.AlkisAlkisAlkis
Bul
çok güzel bir buluşma olmuş,allah bizede nasip eder inşallah,şöyle çıkıp memleketi gezip dostları ziyaret edip gelmeyi,inşallah ercan abi serkan la beraber güzel bir av yapmışlardır,raporu bekliyoruz artık Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bucalıfikret yazdı:muhabbetiniz daim olsun bizden selam olsun akşam kıyı org yapma vakti gelmiştir ne güzel oluyor ist akşam org ları .AlkisAlkis
Sağolasın abicim geliyor geliyor az kaldı. İnşallah bu hafta

yycolak yazdı:sayın ALTAYLI.her şey iyi güzel de arayı fazla açmayalım yani.istanbula gittin bizleri unuttun sankilim.Snifsinf
dostlar harikasınız.AlkisAlkisAlkis
Amma yaptın be abisi. Hiç unutulur mu. Kısmetse 10 güne oaradayım

ANTALYALI07 yazdı:çok güzel bir buluşma olmuş,allah bizede nasip eder inşallah,şöyle çıkıp memleketi gezip dostları ziyaret edip gelmeyi,inşallah ercan abi serkan la beraber güzel bir av yapmışlardır,raporu bekliyoruz artık Smile
İnşallah abicim İnşallah. Gerçekten çok keyifli oluyor Smile Sohbeti dostlarla paylaşmakSeerf
Bul
nasıl dayanırız on gün daha be abi......Snifsinfözledik heralde.Gulumse
Bul
Valla ben de özledim ama ne yaparsın ki durum bu. İnşallah erken biter dönerim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Altaylı bugün Yalovaya uğradı. HAŞİM77 39 4,603 05-12-2012, 20:23
Son Yorum: yalova tatar
  Altaylı ve Serenay66 site yönetim 37 4,084 14-08-2011, 04:08
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü: