Yorumları: 54
Konuları: 2
Tum forum sakinlerine merhaba, bir kac hafta once internette dolasirken ilgimi ceken bu video ile karsilastim ve sizlerle paylasmak istedim. Benim ilgimi levrek avi icin fazlasiyla cekti cunki piyasada bunun gibi kuyruk hareketi verebilen bir karides sahtesi yok. Siz ne dusunuyorsunuz? balik yakalarmi bu yem cunki derhal seri imalatina gecicem
[YOUTUBE]1ewNkA2ZhpY[/YOUTUBE]
Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkur ederim.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Aksiyonları bence harika, çok beğendim. Bence levrek avında iyi neticeler verebilir.
Sazanları özledim...
rusan yazdı:Aksiyonları bence harika, çok beğendim. Bence levrek avında iyi neticeler verebilir.
Bencede evet cok iyi calisir gibime geliyor
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
güzelmiş ümitcim teşekkürler.
bizim denizler durgunken levrek varmıdır.o beni düşündürdü
sadece.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harika bir sahte yapmışlar bence kesinlikle iş yapar.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Ümit,
Bu karidesleri ilk gördüğümde de çok beğenmiştim.
At-çek avında uzun mesafeli atışlar ve çekişlerde pek verimli olacağını sanmıyorum. Ama mendirek üstü, iskele dibi gibi avlağın üstüne oturulabilen veya kısa mesafe atışların yapılabildiği avlaklarda çok etkin olacaktır. Küçük küçük sektirmelerle(jerking) inanılmaz sonuçlar olabilir.
Fakat bu Kanada'lı arkadaş çok pahalıya satıyor.

Hele bir de nakliye(shipping) ile çok çok pahalı.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
yycolak yazdı:güzelmiş ümitcim teşekkürler.
bizim denizler durgunken levrek varmıdır.o beni düşündürdü
sadece.
Yalcin abi merhaba begendigine sevindim, su anda buradaki denizlerde cok durgun sezon nisan mayis aylarinda aciliyor.
Guzel bir hafta sonu gecirmen dilegimle sevgiler Yalcin abi.
LeVrEkCi yazdı:harika bir sahte yapmışlar bence kesinlikle iş yapar.
Umarim is yapar adminim. Yaza kadar yetistirebilirsem bunu kendim yapmayi dusunuyorum.
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ümit,
Bu karidesleri ilk gördüğümde de çok beğenmiştim.
At-çek avında uzun mesafeli atışlar ve çekişlerde pek verimli olacağını sanmıyorum. Ama mendirek üstü, iskele dibi gibi avlağın üstüne oturulabilen veya kısa mesafe atışların yapılabildiği avlaklarda çok etkin olacaktır. Küçük küçük sektirmelerle(jerking) inanılmaz sonuçlar olabilir.
Fakat bu Kanada'lı arkadaş çok pahalıya satıyor.
Hele bir de nakliye(shipping) ile çok çok pahalı.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Sevgi ve selamlarımla...
Merhaba Bahadir abi hayirli pazarlar. Soylediklerine bende katiliyorum belki seklinden dolayi cok etkili uzun atislar yapilamaz ama tekneden,iskele uzerinden vertikal jigging yaparak olumlu sonuclar alinabilir
Aslina bakarsan e bay uzerinden satis yapiyorlar. Satin almak icin bir kac mesaj atmistim cevapta verdiler fakat urunden cok posta masrafi pahali o yuzden kendim denemeye karar verdim.
Yap boz hamuru ile yaptigim ilk prototip ama sadece bir on calisma projeye baslamadan onceki moral yukseltme denemesi
Uploaded with
ImageShack.us