Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daiwa 2013 kataloğu
Sevgili arkadaşlarım,Daiwa'nın 2013 kataloğunu incelemek isterseniz,linki tıklamanız yeterlidir.Faydalı olacağına inanıyorum.Sağlıcakla kalın...

http://www.daiwa-france.fr/catalogue...ue2013.html#/0
Bul
Güzel oyuncaklar.. şıkır şıkır Gulumse
Bul
Daiwa en sevdiğim markadır ve yine yapacaklarını yapmışlar. Hepsi birbirinden güzel, harika ürünler. Makinelerde artık zaion kullanmaya başlamışlar. İlk etapta dikkatimi o çekti. Türkiye fiyatlarını geçtim, keşke yurt dışı fiyatları da biraz ucuz olsa Snifsinf Teşekkürler Cahit abi.
Sazanları özledim...
Bul
daiwa işte ya fazla söze gerek yok Smile
1 tane daiwa saltiga 6500 h makinam olsa ne olurdu ki yani,rusan sana katılıyorum.yurtdışı fiyatları bile dudak uçuklatıyor gerçekten.neyse bir gün diyeceğiz avunarak.cahit abi paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:daiwa işte ya fazla söze gerek yok Smile
1 tane daiwa saltiga 6500 h makinam olsa ne olurdu ki yani,rusan sana katılıyorum.yurtdışı fiyatları bile dudak uçuklatıyor gerçekten.neyse bir gün diyeceğiz avunarak.cahit abi paylaşım için teşekkürler.

Benim hayalim dogfight veya basair Aytekin abi. İnşallah sahip olmak bir gün hepimize nasip olur. Daiwa'nın en alt sınıf makinelerini bile kullanıyorum onlar bile kendini fazlasıyla ispatlıyor. Elimdeki 4 adet makineyi malesef sattım. Yakın zamanda tekrar alacağım inşallah.
Sazanları özledim...
Bul
hepsi güzel,teşekkürler cahit abicim.
Bul
Kataloğu incelediğimde makina ve rapalalara hayran kaldım.Tek kelime ile muhteşem oyuncaklar.
Bul
Olsada oynasak teşekkürler CAHİT abi....Alkis
Bul
ben makineden anlamam ama güzel görünüyorlar,Allahtan işim el oltasıyla Gulumseteşekkürler cahit abi.Seerf
Bul
simli silikon sahteler ilgimi çekti Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,433 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Cahit acun 2013 Cahit Acun 25 3,498 22-01-2014, 18:13
Son Yorum: Cahit Acun
  Daİwa ve tackle house rapalalari Cahit Acun 57 9,408 07-10-2010, 06:43
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi