Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Mehmet tebrikler. Bereketli olsun. bu sene bu istavritlere ne oldu. Hep kocaman kocaman. Allah sonumuzu hayretsin.
Ayrıca şu resimlerin arasına nasıl yazı yazıyorsunumuz be ya.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mehmet eline sağlık güzel av olmuş daha bollarına rast gele.
Yorumları: 199
Konuları: 24
Sevgili abilerim ve sevgili arkadaşlarım ;
Ayrı ayrı mesaj yazmak isterdim şu sıralar nete sık giremiyorum kusuruma bakmayın...
Kıyı avlarımız zaman buldukça devam edecek inşallah..Sizlerinde avlarınızda daha iyilerini yakalamanızı temenni ediyorum...Bol şanslar,Selamlar.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]
Yorumları: 65
Konuları: 1
Sargozlar kendine geçmiş tebrikler afiyetle.
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
güzel av olmuş abi eline sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mehmet abi bereketli olsun istavritlerin bu boylarının hem yakalaması hemde lezzeti ayrı keyif
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Cihan Deniz yazdı:güzel av olmuş abi eline sağlık
MeRcAnCevat yazdı:Sargozlar kendine geçmiş tebrikler afiyetle. 
fish or die yazdı:mehmet abi bereketli olsun istavritlerin bu boylarının hem yakalaması hemde lezzeti ayrı keyif 
Teşekkürler arkadaşlar;
Daha güzel avlar sizlerle olsun...Selamlar.
[/SIZE]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
sargoz,en sevdiğim avlardan biridir.yalnız ben mantar kullanmıyorum,bu da kayalıklarda bazen sorun yaratıyor.sık sık oltayı taktırma durumu oluyor.bu yüzden sargoz için 3-4 takım hazırlayıp gidiyorum.

kamışla avlanmadığımdan sıkıntı yaşıyorum.inşallah buna alışırım.mantar iğne arasını kaç m.bırakıyorsun.
güzel bir av yapmışsın,istavritler bonus olmuş,ellerine sağlık.
tahsinmersin yazdı:sargoz,en sevdiğim avlardan biridir.yalnız ben mantar kullanmıyorum,bu da kayalıklarda bazen sorun yaratıyor.sık sık oltayı taktırma durumu oluyor.bu yüzden sargoz için 3-4 takım hazırlayıp gidiyorum.
kamışla avlanmadığımdan sıkıntı yaşıyorum.inşallah buna alışırım.mantar iğne arasını kaç m.bırakıyorsun.
güzel bir av yapmışsın,istavritler bonus olmuş,ellerine sağlık.
Teşekkürler Tahsin abim 
Şamandıralı oltada avlağın derinliğine göre ayar yapmak için stoper kullanıyorum.Mikanadan gelen misinaya (0,26-28 mm) bir stoper geçiriyorum daha sonra plastik şamandırayı ( fosfor takılabilen model) geçirip fırdöndü bağlıyorum.Fırdöndüden sonra 40 cm misina ve iğne bağlanıyor.Fırdöndünün hemen üzerine 10 gr sıkma kurşun takılıyor,takım böyle.
Derinlik ayarı iğne dipten 50-80 cm gelecek şekilde ayarlanmalı.Bu ayarı nasıl yapıyorum ? Derinlik mesela 7 metre avlakta,iğnenin ucundan başlayarak 6,5 metre ölçüyorum stoperi oraya kadar çekiyorum.Kamışı fırlatmadan önce şamandıra kamışın uç halkasına kadar geliyor,kamış ucundan sonra şamandıra ve 40 cm misina oluyor.Stoper küçük olduğu için halkalardan geçiyor,atarken de rahatlıkla halkalardan çıkıyor.Sanırım anlamışsındır,sistem bu....
[/SIZE]
Yorumları: 247
Konuları: 14
Güzelmiş

elinize sağlık ağbi
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU