Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sürpriz 14 nisan 2013
muratcığım Allahın izniyle hava sıcaklığının 20 derecenin üstünde olan her organızasyonda varım
Bul
BABUÇ yazdı:muratcığım Allahın izniyle hava sıcaklığının 20 derecenin üstünde olan her organızasyonda varım
Bekliyoruz abicimAlkis76
Bul
pazar günü hava 24 derece süper bir hava var tam balık havası.Alkis

[url="http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=5#sfB"]Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
[/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:pazar günü hava 24 derece süper bir hava var tam balık havası.Alkis

[url="http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=5#sfB"]Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
[/url]

Deniz de çarşaf...

Tam Rakı havasıSeerfSiyirdimAlkisBoboGulumse

[Resim: adszaqv.png]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
hala heyecan yok istanbul yalova izmit adapazarı ankara eskişehir bursa çanakkale daha sayayımmı kimsede ses yok benide çoşturunda bende coşarak geleyim.
Bul
BABUÇ yazdı:hala heyecan yok istanbul yalova izmit adapazarı ankara eskişehir bursa çanakkale daha sayayımmı kimsede ses yok benide çoşturunda bende coşarak geleyim.

HEyecan İzmir'de sevgili Fahrettin abicim.
BekliyoruzSmile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
BABUÇ yazdı:hala heyecan yok istanbul yalova izmit adapazarı ankara eskişehir bursa çanakkale daha sayayımmı kimsede ses yok benide çoşturunda bende coşarak geleyim.

Ah be fahrettin abim içim kıpır kıpır ama son ana kadar hala susuyorum bana tek mani iş başka mani yok şu an.Snifsinf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
13/04/2013 saat 22.00 nilüfer turuzim bursa izmir online biletimi aldım nasipse ordayım.
Bul
Fahrettin abim sana helal olsun çok güzel ve keyifli ortam geçireceğinizden eminim bizlerde her organizasyona katılmak isteriz ama mağlum iş güç vardiyalı çalışıyoruz yok sa bu organizasyonda olmak bende çok isterim ama zaman yok saygılar Fahrettin abimAlkisAlkis76.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
fahrettin baba hayırlı yolculuklar şimdiden AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 turan köyü organizasyonu 4 erdekli 41 6,107 14-05-2013, 14:49
Son Yorum: HAŞİM77
  26-Nisan-2009 İzmir Çeşme organizasyonu yapıldı Bahadır Sarıca 282 36,138 03-10-2009, 21:02
Son Yorum: orhanekmekci
  26 Nisan Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 828 68,961 18-08-2009, 08:31
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi