Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
geleneksel izmir organizasyonu finali
emeği geçen herkese çok teşekkürler.
eminim benim gibi herkes katılmak için can atmıştır ama olmadımı olmuyor işte sağlık olsun kalbimin bir yanı sizinleydi yeni organizasyonlarda birlikte olmak nasip olur inşallah.AffetAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
katilim az olmus,daha oncedeki cevaplarda da yazilmis,herkezin kendine gore bir mazereti vardir..
guzel bir org olmus,denizde guzelmis..
fotolar gelmeye devam etsin..zevkle takip ediyoruzSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Emeği geçenlere ve bu güzel günü bizlerle paylaşan tüm katılımcılara teşekkürler..
Bul
Sevgili Murat
Bir yakınımın çok ciddi bir sağlık sorunu nedeniyle ne ben, ne de 2 misafirim katılamadı organizasyona.
Beni de aramışsın, ama cumartesi akşamı ve apzar günü komple hastanedeydik.
Ancak görebildim cevapsız çağrılarını ve mesajını. Kusura bakma lütfen. İstem dışı oldu.
Bu arada "Bu defa son demek..." sitayiştir, bıkkınlık belirtisidir. Sana da, bize de yakışmaz.
İnşallah bir dahaki sefere.
Rastgele.
Ayhan Kopan
İzmir

fish or die yazdı:izmir organizasyonu yine herzamanki gib çok ama çok güzel ve eğlenceli geçti otobüste devam eden muhabbet ve gülmeler hala devam ediyor Siyirdim bahadır abim ile sabah 11 de rakı içmeye başladık akşam 6 hiç durmadan devam ettik sonra dönüş yolunda üçer bira ile damping yaptık şuanda hala gülüp içmeyi düşünüyorum Siyirdim çok çok ama çok keyif aldım gerçekten ,,

ama maalesef üzülerek söylüyorum şahsım adına birdaha böyle bir girişimim olmayacak, yani 5 yıldır yapılan geleneksel izmir organizasyonun sonuncusuydu Rolleyes her zaman 30 kişinin altına düşmediğimiz ve yılda bir yada 2 kere yaptığımız bu güzel buluşmada 6 üye ve 7 misafir ile günü tamamladık ,, bu organizasyonda benimle beraber keyif alan ve birlikte olmanın mutluluğunu hiçbir değerle ölçmeyen maddi ve manevi bu yükü paylaştığımı bahadır abi , ercan abi , tahsin abi , keser35 haşim abi ,, fahrettin babaya ve bizlerle birlikte bu güzelliği tadan misafirlerimize ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum, balık olayına gelince sadece 1 adet izmarit tuttum Siyirdim tekrar tekrar özellikle uzak yollardan gelen abilerime birkere daha teşekkür ediyorum. hep beraber bu güzel günü keyifli bir şekilde tamamladık,, dönüş yolundaki fotograflarımı merakla bekliyorum özellikle haşim abinin çektiklerini Happy birazdan bendeki fotoğraflarıda gönderiyorum..
Bul
akopan yazdı:Sevgili Murat
Bir yakınımın çok ciddi bir sağlık sorunu nedeniyle ne ben, ne de 2 misafirim katılamadı organizasyona.
Beni de aramışsın, ama cumartesi akşamı ve apzar günü komple hastanedeydik.
Ancak görebildim cevapsız çağrılarını ve mesajını. Kusura bakma lütfen. İstem dışı oldu.
Bu arada "Bu defa son demek..." sitayiştir, bıkkınlık belirtisidir. Sana da, bize de yakışmaz.
İnşallah bir dahaki sefere.
Rastgele.
Ayhan Kopan
İzmir

Geçmiş olsun ayhan abi Allah acil şifalar versin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Arkadaşlar gelmeyi çok istiyordum,
Gece 2 de yattım sabah da çok geç kalktım
Telefonun sesini bile duyamamışım.katılan arkadaşlara teşekkür ederim.sevgili Murat hemen öyle yılmak yok İzmir organizasyonlarına devam.
Not:cep telefonundan giriyorum bilgisayar arızalandı.1 ay yokum arasıra girmeye çalışacağım.
Bul
Murat'ım öncelikle geçmiş olsun, bir. organizasyona daha imza atmış bulunuyorsun. Resimler, ortam herbiri harika. Fırsat olupta ortamınızda olmamak bizler için bir kayıp, Tüm katılanlara ellerine, emeklerine sağlık. Alkis
Bul
Sevgili Murat , yaptıgın girişim için kutlarım , ve dilerimki bunu devam ettirirsin önemli olan 3-5 insanın bir arada olması , 5-10-15 farketmez,

Maddi veya manevi insanların mutlaka engelleri olmuştur , ve olacaktırda .. ama sanmıyorumki her şeyi 4/4 lük olupta orada olmak istemeyen olsun ..

o muhabbet kaçarmı? kaçıranın aklına şaşarım .. ama dediğim gibi her insanın dünyası farklı

sen yinede öncü olmaya devam et.. tekneden veya kıyıdan .. farketmez.. yeterki imkanlar -şartlar oluşsun ve birileri gelip beraber olsun ..

sevgi ile kal .. ve kalınız.. Gulumse
Bul
Bendeki fotoğrafları ekliyorum...
Herkese çok teşekkürler...Güzel bol sohbetli keyifli bir organizasyondu...Ahh bir de balık olsaydı...Alkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fotoğrafların devamı...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,925 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 536 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,608 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,093 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,184 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 119,632 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,954 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 57,212 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,649 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 21,216 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: