Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
katilim az olmus,daha oncedeki cevaplarda da yazilmis,herkezin kendine gore bir mazereti vardir..
guzel bir org olmus,denizde guzelmis..
fotolar gelmeye devam etsin..zevkle takip ediyoruz
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Emeği geçenlere ve bu güzel günü bizlerle paylaşan tüm katılımcılara teşekkürler..
Yorumları: 173
Konuları: 3
Sevgili Murat
Bir yakınımın çok ciddi bir sağlık sorunu nedeniyle ne ben, ne de 2 misafirim katılamadı organizasyona.
Beni de aramışsın, ama cumartesi akşamı ve apzar günü komple hastanedeydik.
Ancak görebildim cevapsız çağrılarını ve mesajını. Kusura bakma lütfen. İstem dışı oldu.
Bu arada "Bu defa son demek..." sitayiştir, bıkkınlık belirtisidir. Sana da, bize de yakışmaz.
İnşallah bir dahaki sefere.
Rastgele.
Ayhan Kopan
İzmir
fish or die yazdı:izmir organizasyonu yine herzamanki gib çok ama çok güzel ve eğlenceli geçti otobüste devam eden muhabbet ve gülmeler hala devam ediyor
bahadır abim ile sabah 11 de rakı içmeye başladık akşam 6 hiç durmadan devam ettik sonra dönüş yolunda üçer bira ile damping yaptık şuanda hala gülüp içmeyi düşünüyorum
çok çok ama çok keyif aldım gerçekten ,,
ama maalesef üzülerek söylüyorum şahsım adına birdaha böyle bir girişimim olmayacak, yani 5 yıldır yapılan geleneksel izmir organizasyonun sonuncusuydu
her zaman 30 kişinin altına düşmediğimiz ve yılda bir yada 2 kere yaptığımız bu güzel buluşmada 6 üye ve 7 misafir ile günü tamamladık ,, bu organizasyonda benimle beraber keyif alan ve birlikte olmanın mutluluğunu hiçbir değerle ölçmeyen maddi ve manevi bu yükü paylaştığımı bahadır abi , ercan abi , tahsin abi , keser35 haşim abi ,, fahrettin babaya ve bizlerle birlikte bu güzelliği tadan misafirlerimize ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum, balık olayına gelince sadece 1 adet izmarit tuttum
tekrar tekrar özellikle uzak yollardan gelen abilerime birkere daha teşekkür ediyorum. hep beraber bu güzel günü keyifli bir şekilde tamamladık,, dönüş yolundaki fotograflarımı merakla bekliyorum özellikle haşim abinin çektiklerini
birazdan bendeki fotoğraflarıda gönderiyorum..
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
akopan yazdı:Sevgili Murat
Bir yakınımın çok ciddi bir sağlık sorunu nedeniyle ne ben, ne de 2 misafirim katılamadı organizasyona.
Beni de aramışsın, ama cumartesi akşamı ve apzar günü komple hastanedeydik.
Ancak görebildim cevapsız çağrılarını ve mesajını. Kusura bakma lütfen. İstem dışı oldu.
Bu arada "Bu defa son demek..." sitayiştir, bıkkınlık belirtisidir. Sana da, bize de yakışmaz.
İnşallah bir dahaki sefere.
Rastgele.
Ayhan Kopan
İzmir
Geçmiş olsun ayhan abi Allah acil şifalar versin.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Arkadaşlar gelmeyi çok istiyordum,
Gece 2 de yattım sabah da çok geç kalktım
Telefonun sesini bile duyamamışım.katılan arkadaşlara teşekkür ederim.sevgili Murat hemen öyle yılmak yok İzmir organizasyonlarına devam.
Not:cep telefonundan giriyorum bilgisayar arızalandı.1 ay yokum arasıra girmeye çalışacağım.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Murat'ım öncelikle geçmiş olsun, bir. organizasyona daha imza atmış bulunuyorsun. Resimler, ortam herbiri harika. Fırsat olupta ortamınızda olmamak bizler için bir kayıp, Tüm katılanlara ellerine, emeklerine sağlık.
Yorumları: 620
Konuları: 41
Sevgili Murat , yaptıgın girişim için kutlarım , ve dilerimki bunu devam ettirirsin önemli olan 3-5 insanın bir arada olması , 5-10-15 farketmez,
Maddi veya manevi insanların mutlaka engelleri olmuştur , ve olacaktırda .. ama sanmıyorumki her şeyi 4/4 lük olupta orada olmak istemeyen olsun ..
o muhabbet kaçarmı? kaçıranın aklına şaşarım .. ama dediğim gibi her insanın dünyası farklı
sen yinede öncü olmaya devam et.. tekneden veya kıyıdan .. farketmez.. yeterki imkanlar -şartlar oluşsun ve birileri gelip beraber olsun ..
sevgi ile kal .. ve kalınız..
Yorumları: 64
Konuları: 0
Yorumları: 64
Konuları: 0