Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marmara ereğlisi - Silivri Eşkinaları..
yem : boru kurdu
takım : şamandralı + 2 li dip takımı
kamış makina : 4 farklı makina + kamış
iğne : mustad 3 ve 4 numara siyah uzun pala
Tutulan balıklar :
16 eşkina + 60 civarı istavrit+ 15 ispari + 2 adet denize geri salınan iskorpit+ 5-6 adet denize salınan gelincik

Havaların iyice ısınmasıyla beraber gece avlarımız nadirde olsa başladı..Enez-yayla bölgesinin uzak olması artık daha yakın meralar bulmamızı mecbur kıldı.2 gece kıyıdan arkadaşlarla yaptığımız avların resimlerini paylaşmak istedim.Şu an ben bu raporu yazarken eşkinalar ve ispariler tavada kızarmakta, kokuları da her yanı sarmakta..Bu arada küçük kızımı da alıştırıyorum şimdiden deniz canlılarına ki ileride bana av arkadaşı olsun Wink Herkese iyi avlar..resimler 2 avın karışık resimleridir, ufak olanlar boğazlarına kadar iğneyi aldığı için maalesef kaldı..ama kurtarabildiğimiz 4-5 eşkina geri bırakıldı..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Erkan tebrikler keyifli bir av olmuş.AlkisAlkis Afiyet şeker olsun. Güzel kızınla tüm yaşamınız boyunca mutlu olun. Allah bahtını açık etsin çok mu çok şeker76
Bul
erkan hocam gönülden kutluyorum.
balıklar mükemmel.hele minik kızına doğa sevgisi aşılaman dahada mükemmel.afiyetle hocam.teşekkürler.Gulumse
Bul
balıklar çok güzel gerçekten kızınızda çok tatlı maşşallah afiyet olsunAlkis
OZAN ELGİN BUCA/İZMİR

USTA BALIKÇI OLMAK İÇİN ÖNCE DENİZE VE YAVRU BALIĞA SAYGIYI ÖĞRENMEK GEREKİR
Bul
ERKAN hocam tebrikler daha iyi avlarınıza...
Kızınızında o yüzünde ki gülümseme bir ömür boyu sürsün...AlkisAlkisAlkis
Bul
Tebrikler hocam maşallah bereketli bir av olmuş. eşkina avı gerçekten sevdiğim avdır gece sessizliğinde yapılan avın tadına doyum olmuyor.devamını dilerim .minik şekerde çok tatlı maşallah allah bağtını açık etsin .sevgiler.rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
erkan masallah bereketli bir av olmus iyi balik almissiniz daha bollari rast gelsin Alkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
ALTAYLI yazdı:Erkan tebrikler keyifli bir av olmuş.AlkisAlkis Afiyet şeker olsun. Güzel kızınla tüm yaşamınız boyunca mutlu olun. Allah bahtını açık etsin çok mu çok şeker76

yycolak yazdı:erkan hocam gönülden kutluyorum.
balıklar mükemmel.hele minik kızına doğa sevgisi aşılaman dahada mükemmel.afiyetle hocam.teşekkürler.

[quote=ozii]balıklar çok güzel gerçekten kızınızda çok tatlı maşşallah afiyet olsun

[quote=YaKaMoZ]ERKAN hocam tebrikler daha iyi avlarınıza...
Kızınızında o yüzünde ki gülümseme bir ömür boyu sürsün...AlkisAlkisAlkis

bahriyeli yazdı:Tebrikler hocam maşallah bereketli bir av olmuş. eşkina avı gerçekten sevdiğim avdır gece sessizliğinde yapılan avın tadına doyum olmuyor.devamını dilerim .minik şekerde çok tatlı maşallah allah bağtını açık etsin .sevgiler.rastgele.AlkisAlkisAlkis

monawar yazdı:erkan masallah bereketli bir av olmus iyi balik almissiniz daha bollari rast gelsin Alkis

Teşekkürler güzel dilekleriniz için.Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın.Şimdiden başladık hayvanları sevmesi, doğayı sevmesi için onu alıştırmaya umarım bu sevgiyiyi kaybetmez kızım hiç..
Syn bahriyeli gerçektende sesszi bir ortam gerekiyor eşkina için merada ses olduğunda, muhabbeti abartanlar çoğaldığında pat diye kesiliyor diyebilirim..

Bu arada RYOBI Komatsu Carbon Kamış 3,05mt 50-155gr aldım nasıldır sizce kullanan varmı, çok kararsız kaldım ama ensonunda satıldığı yerde görüp aldım.
Bul
tebrikler çok güzel balıklar..daha iyilerinin tutarsın inşallah.Alkis
Seerf
Bul
Bereketli olsun Erkan,kızınında maşallahı var.Allah şansını açık etsin.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Marmara Adası Akşam Suyu xfisher 24 3,523 21-06-2013, 21:20
Son Yorum: xfisher
  Marmara Adası Akşam Suyu 2 - Ortaya Karışık xfisher 18 2,866 14-06-2013, 22:24
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,686 12-07-2012, 16:45
  Marmara denizi derin su avı eşref sürek 19 6,404 19-04-2011, 07:51
Son Yorum: Cahit Acun
  yalovanın eskınaları harun77 45 6,547 09-12-2009, 13:01
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi