Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu defa kesin:)
bucalıfikret yazdı:şimdiden katılacak olan arkadaşlara hayırlı olsun .AlkisAlkis
Teşekkürler FİKRET abi...
Lakerda yazdı:Hayırlı olsun Murat, bir ''ilk'' i gerçekleştirin artık.Bölgenizdeki arkadaşlarımızı sizi desteklemelerine ve katılıma davet ediyoruz.En zoru ilktir.
Teşekkür ederiz MEHMET abi inşallah bu defa hayırlısıyla olacak...
LeVrEkCi yazdı:beklenen organizasyonu yapın artık,az katılımlıda olsa çokzevk alacağınız kesin.şimdiden merakla bekliyorum.
Bu defa kesin dedik NİHAT abi olacak başka yolu yok...
HAŞİM77 yazdı:Hayırlısı olsun eminim güzel olacaktır.Alkis

Teşekkrü ederiz HAŞİM abi...
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Bravo Alkis hayırlısı olsun 76
Teşekkürler AHMET abi...
Uzun_ahmet yazdı:Had hayırlısı bakalım..
Teşekkür ederiz AHMET abicim...
tahsinmersin yazdı:olursa güzel bir organizasyon olucaktır,bundan eminim.
kıyıdan olmasıda avantaj.inşallah bol katılım olur.
merakla bekliyeceğiz,hayırlısı olsun.Gulumse
Teşekkür ederiz TAHSİN abi...bilinçli olarak tekneyle yapmadık kıyıdan daha iyi muhabbet edebilecegimizi düşündük kıyıdan başlayalım daha ilerleyen günlerde teknede neden olmasın...
ANTALYALI07 yazdı:hadi hayırlısı bakalım,allah utandırmasın.haydiiii millet antalya organizasyonuna bekliyoruzzzz. Smile
Evet bekliyoruzAlkisAlkisAlkis
Bul
Hayırlısı olsun, çok güzel bir organizasyon olacağına eminim AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
AlkisAlkisfırsat bulursam muhakkak katılmak isterim.
belki balık tutamam ama GulumseGulumse sizi tanımış olurum
Bul
rusan yazdı:Hayırlısı olsun, çok güzel bir organizasyon olacağına eminim AlkisAlkis
Teşekkür ederiz RUŞAN kardeşim inşallah...
muratkahraman yazdı:AlkisAlkisfırsat bulursam muhakkak katılmak isterim.
belki balık tutamam ama GulumseGulumse sizi tanımış olurum

ADAŞ bizde seni tanımak isteriz tarih aralıgını bilinçli olarak biraz geç yazdık işlerini ayarlayıp katılımcı sayısının yüksek olması için...
Bul
Gambersiz düğün olur mu be abi yaz bakam sen o listenin başına beni Siyirdim Alkis
3 kişi de olsa, ortam kafa dengi adamlarla keyifli hale gelir.Güzel bir anı olacağına eminim,hadi hayırlısı diyelim..
Bul
DeLi_KuRT yazdı:Gambersiz düğün olur mu be abi yaz bakam sen o listenin başına beni Siyirdim Alkis
Yazdım gitti ŞAFAKGulumse
yalnız balıkçı yazdı:3 kişi de olsa, ortam kafa dengi adamlarla keyifli hale gelir.Güzel bir anı olacağına eminim,hadi hayırlısı diyelim..

Teşekkürler KAMİL abi...
Bul
Her şey planladığınız gibi ve keyifli olur İnşallah76
Bul
hayırlısı olsun tadından yenmez biraz gayretle olur hadi bakalım keyifli ortam rastgelsin şimdidenAlkis76Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi