Yorumları: 49
Konuları: 4
26-07-2013, 17:13
(Son Düzenleme: 28-07-2013, 15:59, Düzenleyen: renzokuken.)
herkese selam
15 ve 20 hp açısından cidden güzel fiyatları var, japon olduğu için çin işi parsun ile kesinlikle karıştırılmaması gerektiği ifade ediliyor.
tecrübesi olanlar bu konuda yorum yapabilirlerse çok makbule geçer, araştırdığım kadarıyla fuji de çok methedilen tohatsı ve mercury gibi gerçek japon malı.
bu konuda ne diyorsunuz?
teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
selva,parsun,tohatsu gibi motorlar son birkaç yıldır baya alınıp kullanılmaya başladı,tohatsu kullananlar genel olarak memnunlar selvada sıkıntılar oldugunu duydum.fuji markayı ilk kez duyuyorum,Türkiyede servisi varmıdır yedek parçası varmıdır araştırmak ve fiat farkını kıyaslamak lazım.eğer 100-400 tl arası farklar varsa mercury den şaşmamak lazım.
motor fiatları yazın çok fazla artıyor kışın çok güzel idirimlere giriyor.motor alacakların aralık ayını beklemeleri iyi olur diye düşünüyorum.
Yorumları: 49
Konuları: 4
26-07-2013, 19:56
(Son Düzenleme: 28-07-2013, 16:00, Düzenleyen: renzokuken.)
Parsun kullananlar isyan etmiş devamlı akan benzinden ve devamlı çıkan sorunlardan, genelde yorumlar hep iade etme amaçlı yazılmış kesinlikle önermiyorlar
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Parsun motorları kesinlikle tavsiye etmem bizim yan komşu 15 beygir almış tam gazga giderken motor stop sürekli ediyormuş ve zor çalışıyor dün bende baktım güven vermiyor. Zevkiniz eziyete dönmesin almayın derim. Tohatsu 9.8 kullanıyorum 4.50 teknemde oldukça memnunum
Yorumları: 16
Konuları: 1
merhaba parsun kullanıcısıyım bende alırken araştırdım bir çok ülkede son derecede iyi satışları var çin de çok tutulan bir motor yamaha parcalarına eşit üretimi var bunlar araştırmalarımın bir kaçı kendi teçrübelerim ise motoru ters yatırmama ramen tek seferde calışıyor. motoru çalışır vaziyetteyken ağlara sardırdım sıkıştırdım temizledim tek seferde çalıştı sırtı yaparken pervaneyi kuvvetli şekilde kayaya çarptırdım motor şaha kalktı resmen hiç sorun olmadan devam ettim sorun yaşamadım çevremdekilerin de sorunları yok memnun arkadaşımında mercury yarım gazda boğulma yapıyordu karbiratörü temizledik en önemlisi yakıt aldığımız yeri değiştirdik sorun çözüldü
Yorumları: 5
Öncelikle şunu belirteyim,ben bu işin ticaretini yapıyorum,ticaretini derken öyle tekne alım satımı değil,tekne kiralama işi yapıyorum,Haliyle Motorlar çok yoğun çalışıyor özellikle yaz aylarında,Fuji ile tanışmadan önce Başka Marka Motor isim vermiyeyim kullandım,bir sezonda dağıldı,her yerinden ses gelmeye başladı, yeri geliyordu motorlar 12 saat aralıksız çalışıyordu,Satıcı Firma (Kiraladığım için garantiye bile sokmadı aynı araçlardaki gibi sarı taksiLerdede Garanti olmama olayı)Bizde Kaldırdık Attık Motorları,,,,,,
GELELİM FUJİYE,,,, Fuji ile ilgili bilgi veriyim metal aksamı tüm motorlardan daha kaliteli kaliteli bir metal gövde yapısına sahip.Torku,çekişi oldukça seri,Gecede Parlıyor Far gibi,Uluslar arası yapılan motor performansı değerlendirmesinde ve testlerinde arkasında honda ile 2.liği paylaşmış. biraz araştırıp bilgi verirsem bence sadece motor muş balıkmış değil ülkemiz içinde en iyi si olur yoksa biz koyun gibi her önümüze sunulanı yemeyelim,Marka Takıntım Yok,Sonuçta Japon Teknolojisiyle üretiliyor,2 sezondur Fujiyi Kiralayorum,Sağlam ve aşınmaya karşı Dayanıklı Bir motor,Her seferinde Tek iple çalıştı.Tekne Kiralayan Müşterilerimde Bende Memnunuz,Not: ( İsteyene Özelden tel bırakanlara Kiralama Yaptığım Fuji Motorların adresini veririm gelir bakarlar hatta kiralayabilirlerde)..Tüm DenizDostlarına Fujiyi Tavsiye ederim
Yorumları: 5
Bugün ilk mesajimi bu siteye yazdiğimdan beri tam bir yilini doldurdu fuji 4 zamanli makinam.hala en ufak bir şikayetim yok.alacak arkadaşlara gönül rahatliğiyla tavsiye derim