Yorumları: 3,283
Konuları: 164
teşekkürler arkadaşlar..balığı sedat tuttu ben tutmuş gibi sevindim..bana bir kez vurmadı..yanımızda 12 yaşında çocuk tuttu ben tutamadım..dün akşamda o gazla yalnız gittim yine tutamadım..fakat o 12 yaşındaki kardeşimiz koca lüferi kayalardan dışarı çıkardı.bizde hayretler içinde helal olsun diyerek alkışladık.ve aynı zamanda kafayı yedik..orada 3 genç arkadaşla tanıştım onlarla çocuğu syrediyoruz nereye atıyor takımı nasıl yem nasıl takıyor

..havada çok kötüydü rüzgarı karşıdan alıyorduk deniz çok dalgalıydı..gece 12 ye kadar dayanabildik..
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Ozan beni fena hareketlendirdin.. bizim sahil lüfer yapıyormuş ta benim haberim yok

Tebrik ederim, bu hafta içi ben de bi deniyim
bir tutkudur balık tutmak..
xfisher yazdı:Ozan beni fena hareketlendirdin.. bizim sahil lüfer yapıyormuş ta benim haberim yok 
Tebrik ederim, bu hafta içi ben de bi deniyim 
tamam abi inşallah balık alırsın..denk gelirse beraber deneriz..taze yemi tutmak lazım ama..saygılar..rastgele..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
BALIK and OZAN yazdı:gelecekmi dersin abi gelirse seni öperim..saygılar abicim..
Ozan bu balıklar yerli. Daha akıntı balığı gelmedi su sıcak çünkü. Ama şu kıyıdan işini de birlikte yapalım bir akşam (hafta içi). En son bu yaz başında iki defa eşkinaya gittim. Kamış sallamayı özledim valla.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
ozan balık almasanda açılışı yapmışssın gerisi gelir artık
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler arkadaşlar..balığı sedat tuttu ben tutmuş gibi sevindim..bana bir kez vurmadı..yanımızda 12 yaşında çocuk tuttu ben tutamadım..dün akşamda o gazla yalnız gittim yine tutamadım..fakat o 12 yaşındaki kardeşimiz koca lüferi kayalardan dışarı çıkardı.bizde hayretler içinde helal olsun diyerek alkışladık.ve aynı zamanda kafayı yedik..orada 3 genç arkadaşla tanıştım onlarla çocuğu syrediyoruz nereye atıyor takımı nasıl yem nasıl takıyor
..havada çok kötüydü rüzgarı karşıdan alıyorduk deniz çok dalgalıydı..gece 12 ye kadar dayanabildik..
12 yaşındakı çocuk işte
nihatkr yazdı:Ozan bu balıklar yerli. Daha akıntı balığı gelmedi su sıcak çünkü. Ama şu kıyıdan işini de birlikte yapalım bir akşam (hafta içi). En son bu yaz başında iki defa eşkinaya gittim. Kamış sallamayı özledim valla.
tamam abi ayarlayalım..şu hava ne zaman kalır acaba..?ben organize ederim..
H.A.R.U.N yazdı:12 yaşındakı çocuk işte
vay abim nasılsın?çocuk bizi kıskandırmayı başardı ne yapalım kısmetli çocukmuş..