Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz neyi çürütmez
LeVrEkCi yazdı:murat eline emeğine sağlık,
bizim kaldıraçlara senelerdir denemediğimiz boya kalmadı,adolin boyanın sahibi komşumuzdur onunla beraber fabrikada neler denedik ama sonuçta deniz suyunda hepsi pas yapıyor.en azından uzun süreli koruma sağlayan boyalar var tabii.
şu römorktan bir tanede ben almam lazım bakalım hayırlısı inşallah.bol balıklı avlarda kazasız belasız kullanın inşallah.Alkis
NİHAT abicim senin de söyledigin gibi paslandırmayacagı malzeme yok gibi sadece uzun ömürlü olması için kaliteli malzeme ve boya var sanırım abi römork kolaylık oluyor umarım istedigin olur abicim iyi dileklerin içinde teşekkür ederim abicim...
ANTALYALI07 yazdı:murat eline sağlık.benimde aynısını yapmam lazım.makaralar eskimişti yeni tekneyle birlikte onlarıda değiştirdim.ama römorka boya gerekiyor.bişey soracağım boyaya başlamadan önce tekneyi nereye indirdin,nasıl indirdin,bu konuda bir fikir lazım Smile
AYTEKİN kardeşim biz sadece makaralarını degiştirelim diye girdik işe fazla masraftan kaçmak için fakat tekneyi sanayiye götürüp indirince profillerin çürüdügünü gördük degiştirsekmi acaba diye düşünürken ERKAN ABİLER VE ETEM abiler yola çıkıyorsunuz degiştirin gitsin dediler neticede uzun yol yaparak meralara gidiyoruz ne olur ne olmaz yollarda başımıza bir iş gelmesindense degiştirmek daha mantıklı geldi dingil bölümü hariç hertarafı yenilendi...

Boya işlemini evimin bahçesinde yaptım teknenin makaraları degiştigi için tek başıma indirip bindirmekte hiç zorlanmadım evde uzun süngerler verdi süngerleri yere serdim iki adette araç lastiginin üstüne kolayca indirdim hiçte zorrlanmadım...
muratkahraman yazdı:güle güle kullan güzel olmuşAlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim MURAT kardeşim...
Bul
bilgiler için teşekkürler murat.bizim römork unda profiller elden geçecek gibi.bakalım hayırlısı.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:bilgiler için teşekkürler murat.bizim römork unda profiller elden geçecek gibi.bakalım hayırlısı.

Kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir durum aksi takdirde daha kötü sonuçlar doğurabilir...
Bul
Muratçım güle güle kullan.Seerf

daldırma galvaniz kaplatmaktan başka çaresi yok ama o bile zamanla dayanamıyor. Snifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
revizyon işe yaramış.. güle güle kullan.. iyi avlara yolculuk inşallah...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Salih Reis yazdı:Muratçım güle güle kullan.Seerf

daldırma galvaniz kaplatmaktan başka çaresi yok ama o bile zamanla dayanamıyor. Snifsinf
Teşekkürler SALIH abi...
Krizoberill yazdı:revizyon işe yaramış.. güle güle kullan.. iyi avlara yolculuk inşallah...
Teşekkürler AHMET abi...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi