Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuzey ege'nin kirmizilari
YaKaMoZ yazdı:Ne söylenebilirki tek kelimeyle harika bir av olmuş tebrikler BURAK abi....AlkisAlkisAlkis

Sevgili Murat çok teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Bul
Salih Reis yazdı:Burak abicim süper bir paylaşım olmuş. Tahir abimizle birlikte güzel bir av günü geçirmişsiniz. Canı gönülden tebrik ederim. Alkis Alkis

Salih'cim senin de dediğin gibi benim için her biri çok kıymetli olan dostlarımla birlikte çok güzel iki av günü geçirdik.Değerli yorumun için çok teşekkür ederiz.Selam ve sevgilerimizle.
Bul
soylenecek bir sey yok..masallahAffet
ustadlara yaksisir bir av..Seerf
helal olsunAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Üstadları kutlarım, imrenilecek bir av gerçekleştirmişsiniz tebrikler..Alkis
Koca göz mercan avını ( derin su) çok takdir ettiğim Rauf ağabeyin raporlarında da ilgi ile takip ederdim. ''O derinlikte ve kullanılan ağırlıkla balığın hissedilmesi mümkün değil, olta dibe indiğinde belirli bir süre bekler süre sonunda çıkrığı sarmaya başlarız ne çıkarsa bahtımıza '' benzeri bir anlatımı vardı. Siz de kullandığınız elektrikli çıkrıkla aynı durumla karşılaşıyormusunuz yoksa kamış bir şeyler belli ediyormu merak ettim.
Bul
Tüm yazdıklarını zevkle okudum Burak abi, harika bir ekip ve muhteşem bir av.. Tüm ekibe tebriklerAlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
ellerine sağlık burak abicim.ekibe selamlar.76
Bul
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkisSeerf
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler üstadım Alkis harika av olmuş Alkis aynen ekibe de tebrikler Alkis bravo , devamını dilerim , rastgeleyin 76

Sevgili Ahmet çok teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
murki yazdı:Üstadım sizi ve ekibinizi cani gönülden tebrik ediyorum. Raporunuzu okurken bu kadar heyecan, bu kadar adrenalin alındıktan sonra balığa gitmemek için hiç bir neden olamaz. Belkide bir daha hiç birlikte balık avına çıkma fırsatı bulamayacak yorumunuza katılmayıp, daha daha nice avlara diyorum. Sağlıcakla rastgele.Alkis

Sevgili Murat değerli yorumun için kendim ve ekip adına çok teşekkür ederim.Daha iyilerini tutman dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
Cihan Deniz yazdı:Burak abi süer bir av yapmışssınız tebrikler

Cihan Kardeşim teşekkür ederiz.Sevgilerimle.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuzey ege'nin güzelleri Burak Karadeniz 23 4,832 18-04-2014, 10:36
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi