Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmronlarım
Yer: Osmaneli Selimiye kum ocağı
Tarih: Şubat 2013
Yem: Tavuk yüreği ve ciğeri ile sülük
Takım: 3 iğneli dip oltası

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler YasinAlkisbenimde bu balığı dalakla yakalamışlığım vardırGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
bereketli olsun güzel balıklar ince pullu olanlar cibran dedikleri balıkmı.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Teşekkür ederim Bilecik ve civarında imron diyorlar Adapazarı tarafında bildiğim kadarıyla oklama diyorlar
Bul
teşekkürler yasin acayip isimleri varmış balıkların.Happy76
Bul
Fikret abi sakarya nehrinde balık zevkini tattıracak çok güzel lezzetli bir balıktır. Oltaya vurdumu zili şangır şangır öttürür. Çekmesi çok zevklidir.
Bul
Yanılmıyorsam 3 ay önce Bilecik sanayisinde bir arkadaş deresakarı selbükü kumocağı mevkiinde 6 kiloluk bir imron yakalamış.Duyunca şok oldum. Buralarda eski balıkçı abilerin anlattığı 2 yada 3 kiloluklarını çekiyorlarmış. Ama 6 kiloluğu duyunca insanın iştahı kabarıyor.
Bul
6 kg duyunca benim bile iştahım kabarıyor Gulumse hiç tatlı su balığı yakalamadım ama yol üstlerinde su buldummu atacağım rapalayı bakalım ya kısmet.rastgele.
Bul
yaser2sultan yazdı:Teşekkür ederim Bilecik ve civarında imron diyorlar Adapazarı tarafında bildiğim kadarıyla oklama diyorlar

öncelikle ellerine sağlık,rastgele,,yanlız isim konusunu açayım biraz;bu balığa bizim burada oklama değil kum balığı diyoruz,oklama dediğimiz balık ise herkesin bildiği turna balığı dır, bu kum balığının oltaya vuruşu çok güzeldir,sırık secdeye kapanır ,tekrar rastgele..Alkis
Bul
Ömer doğru dedin ben mesajı gönderdikten sonra arkadaş kum balığı dedi benim hafızamda yanlış kalmış.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi