08-05-2014, 21:41
cahit abi giderken bir rapor döndüm bir rapor maşallah hızına,heyecanına,mutluluguna yetişmiyoruz.harikasın abicim,afiyet olsun rastgele.

Pendik kuzuları
|
08-05-2014, 21:41
cahit abi giderken bir rapor döndüm bir rapor maşallah hızına,heyecanına,mutluluguna yetişmiyoruz.harikasın abicim,afiyet olsun rastgele.
![]() ![]()
08-05-2014, 22:39
Cahit abi bol balıklı avlar olsun. Pendik bu sene kıyıdan ıyı av veriyor. benim arkadaşlar her sabah koşeden topluyorlar. biz tekneden kıyı kadar verim alamadık.
![]() ![]() daha bolları ve buyuklerı senın olsun abicim.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
09-05-2014, 07:30
LeVrEkCi yazdı:cahit abi giderken bir rapor döndüm bir rapor maşallah hızına,heyecanına,mutluluguna yetişmiyoruz.harikasın abicim,afiyet olsun rastgele. Balıklar çok iri Nihat.Az ama öz.Biraz kesti gibi.Bu sene tahminim çok iyi Lüfer yapacak.Şimdi gece Üsküdar'dan başlayıp,Boğaz'ı yoklayacağım.Büyük ihtimalle bir şeyler çıkar.Bana rast gelsin.Sana kocaman sevgiler..
09-05-2014, 07:38
nihatkr yazdı:Cahit abi bol balıklı avlar olsun. Pendik bu sene kıyıdan ıyı av veriyor. benim arkadaşlar her sabah koşeden topluyorlar. biz tekneden kıyı kadar verim alamadık. Evet,Pendik iyi av verdi ama işi bilene.Kıyıda akşam-sabah belki yüz kişi olta sallıyor ama alan on veya onbeş kişi.Spin balıkçılıktan hiç anlamayan bir sürü insan.Balıkçılıkla alakası yok.Anlayacağın kuru kalabalık.Yol gösteriyorsun ama o kendi bildiğini okuyor.Tabii ki sonuç her zaman olduğu gibi sıfır. Kendine iyi bak.Bu sene iyi hazırlan.Balık sağlam gelecek.Sevgiler..
09-05-2014, 08:29
Cahit Acun yazdı:Evet,Pendik iyi av verdi ama işi bilene.Kıyıda akşam-sabah belki yüz kişi olta sallıyor ama alan on veya onbeş kişi.Spin balıkçılıktan hiç anlamayan bir sürü insan.Balıkçılıkla alakası yok.Anlayacağın kuru kalabalık.Yol gösteriyorsun ama o kendi bildiğini okuyor.Tabii ki sonuç her zaman olduğu gibi sıfır. Teşekkürler abicim. Bizi biliyorsun biz eylül-aralık balıkçısıyız ![]() Abicim senin yol gösterdiğin adam kendi bildiğini okuyorsa ne diyeyim artık. Dünyaya gözlerini kapatmış o. Rastgelsin..
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
09-05-2014, 16:48
orhanekmekci yazdı:Maşallah,kofanalar harika görünüyorlar Teşekkürler ediyorum,Orhan Bey.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler.. __________________
09-05-2014, 21:16
Ne güzel iki tane daha balık yakalamışsın,biri sen,diğeri öbür yarın için.
gönlü güzel,abimin ellerine sağlık.
10-05-2014, 19:48
tahsinmersin yazdı:Ne güzel iki tane daha balık yakalamışsın,biri sen,diğeri öbür yarın için. Teşekkürler ediyorum,kocaman yürekli sevgi dolu kardeşim.Sağ ol.Seninde avların çok bereketli olsun. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|