Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramazan Ayı Kuralları
merak ettim şu haydarı.yarın öğlene yapayım bir acılı melemen bari...SiyirdimBobo
Bul
yycolak yazdı:merak ettim şu haydarı.yarın öğlene yapayım bir acılı melemen bari...SiyirdimBobo

abi haydarı hatırlamıyormusun yahuu Siyirdimerdekteki haydar bu haydar Happy24 saat kalırsın içerde bak karışmam Hehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi haydarı hatırlamıyormusun yahuu Siyirdimerdekteki haydar bu haydar Happy24 saat kalırsın içerde bak karışmam Hehe

amanın ben almayayım o zaman. Nayirolamaz
Bul
YaKaMoZ yazdı:Kırma beni be ortak yap bi güzellik Siyirdimsen yapki bana ilham gelsin içeri girmek istiyorum ama canım sıkılıyor hadi be ortak şöyle yanarlı dönerli olsun şanına yakışır bir şey olsunSeerf

Senin her sözün imalı ne demek bu şimdi.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Haşim beyler kaşınıyooooorrr Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:Haşim beyler kaşınıyooooorrr Smile

Tövbe tövbe Hadiordan yönetim kurulu toplansın bakalım benim hiç suçum varmı DansDans
Bul
HAŞİM77 yazdı:Senin her sözün imalı ne demek bu şimdi.Siyirdim

Yok abim ne iması hani varya şöle yanarlı dönerli ışıklı falan bir şeyler onda şerttiydim ...
Hadi abim sabah sabah yap bi güzellik hani Tavuklar çıkıyor yuvarlak oluyor onuda yuvarlak bir şeyler kesiyor uz beraber yapıyoruz neydi adı unuttumSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:Haşim beyler kaşınıyooooorrr Smile

Töbe töbe HAŞİM abi yapmaz öyle şeySiyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Yok abim ne iması hani varya şöle yanarlı dönerli ışıklı falan bir şeyler onda şerttiydim ...
Hadi abim sabah sabah yap bi güzellik hani Tavuklar çıkıyor yuvarlak oluyor onuda yuvarlak bir şeyler kesiyor uz beraber yapıyoruz neydi adı unuttumSiyirdim

Bu saatte olurmuymuş hiç hele bir ikindi yaklaşsın tam şeker düşmeye başlasın gör bak o zamanSiyirdimSiyirdim
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bu saatte olurmuymuş hiç hele bir ikindi yaklaşsın tam şeker düşmeye başlasın gör bak o zamanSiyirdimSiyirdim

Bekliyorum abim sabırsızlıklaSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ramazan ayı yalova tatar 16 2,093 22-06-2015, 10:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balıkçılığın Özel Kuralları aygroup 23 4,047 26-10-2009, 23:00
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi