24-08-2014, 01:16
Sevgili dostlarım Siirt Eruh tan sonra devlet baba beni Kahramanmaraş Elbistana gönderdi, burası balık avı bakımından çok zengin hayata sahip, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bölge sazan avcılığı bakımından Marmara, iç Anadolu ve ege bölgesini 20 yıl geriden takip ediyor, bu bölgede sazan avcısı okadar azki ben burada kesinlikle rekorum olan 11 kg lık aynalıyı yenilerim, burada baraj ve akarsularda şabut, bezir balığı ve alabalık avlanıyor çok iri şabut ve bezir olduğunu duydum yakalanmışın fotosunu gördüm ancak sazan avı ile ilgilenen kimse yok av bayileri bile sazan balığı için malzeme satmıyor desem yeridir, ben Elbistan'a geleli 1 ay olmuş olmasına rağmen kendimce keşifler yaptım meralar tespit ettim, arabanın gidemediği yerlere motosikletimle ulaşıyorum ki çok büyük avantaj sağlıyor, keçi patikalarından kimselerin gitmediği aslında tenezzül etmediği yerlere ulaşıyorum. Bilenler iyi bilir Eskişehir Çatören ve Kunduzlar barajlarını 1990-1997 yılları arası nasıl balık verirdi oralar nasıl iri balıklar alırdık şimdi buradaki barajlar oranın aynısı hatta daha iyi çünkü iri balık çok fazla, balık çok avcı yok (ben hariç) takımlarımın hepsi Kırklareli'nde olduğu için derme çatma bir iki olta yaptım kendime ilk boş gecen hafta sonumu böyle değerlendirdim.
bu arada oltama takacak zilim olmadığı için av bayindede satılmadığı için pet şişe bağladım zil olarak pet şişe taşın üstünden düştümü balık geldi demektir
yemleme : yapılmadı
takılan yem :mısır
takım: tek kancalı 50 cm ayaklı 50 mt uzunluğunda kurşunlu el oltası ( 2 tane)
yer : Elbistan barajlarından biri
hava : bol sıcak, rüzgar yok
bu arada oltama takacak zilim olmadığı için av bayindede satılmadığı için pet şişe bağladım zil olarak pet şişe taşın üstünden düştümü balık geldi demektir

yemleme : yapılmadı
takılan yem :mısır
takım: tek kancalı 50 cm ayaklı 50 mt uzunluğunda kurşunlu el oltası ( 2 tane)
yer : Elbistan barajlarından biri
hava : bol sıcak, rüzgar yok
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...