Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kahramanmaraş Elbistan Kuzuları
Sevgili dostlarım Siirt Eruh tan sonra devlet baba beni Kahramanmaraş Elbistana gönderdi, burası balık avı bakımından çok zengin hayata sahip, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bölge sazan avcılığı bakımından Marmara, iç Anadolu ve ege bölgesini 20 yıl geriden takip ediyor, bu bölgede sazan avcısı okadar azki ben burada kesinlikle rekorum olan 11 kg lık aynalıyı yenilerim, burada baraj ve akarsularda şabut, bezir balığı ve alabalık avlanıyor çok iri şabut ve bezir olduğunu duydum yakalanmışın fotosunu gördüm ancak sazan avı ile ilgilenen kimse yok av bayileri bile sazan balığı için malzeme satmıyor desem yeridir, ben Elbistan'a geleli 1 ay olmuş olmasına rağmen kendimce keşifler yaptım meralar tespit ettim, arabanın gidemediği yerlere motosikletimle ulaşıyorum ki çok büyük avantaj sağlıyor, keçi patikalarından kimselerin gitmediği aslında tenezzül etmediği yerlere ulaşıyorum. Bilenler iyi bilir Eskişehir Çatören ve Kunduzlar barajlarını 1990-1997 yılları arası nasıl balık verirdi oralar nasıl iri balıklar alırdık şimdi buradaki barajlar oranın aynısı hatta daha iyi çünkü iri balık çok fazla, balık çok avcı yok (ben hariç) takımlarımın hepsi Kırklareli'nde olduğu için derme çatma bir iki olta yaptım kendime ilk boş gecen hafta sonumu böyle değerlendirdim.
bu arada oltama takacak zilim olmadığı için av bayindede satılmadığı için pet şişe bağladım zil olarak pet şişe taşın üstünden düştümü balık geldi demektir Smile

yemleme : yapılmadı
takılan yem :mısır
takım: tek kancalı 50 cm ayaklı 50 mt uzunluğunda kurşunlu el oltası ( 2 tane)
yer : Elbistan barajlarından biri
hava : bol sıcak, rüzgar yok

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
AlkisAlkisAltan Kardeş tebrikler.avların bereketli trofelerin rekor olsun.Rastgele.AlkisAlkis
Bul
bereketli olsun altan maşallah herzamanki gibi güzel bir rapor daha yapmışsın.eline emeğine sağlık.zil güzelmiş Gulumse
Bul
eline yüreğine sağlık altancım her şey mükemmel olmuş.teşekkürler.
Bul
Yeni görev yerin hayırlı olsun Altan.:Balık malzemelerini tamamladınmı bu sene sazanlar sendenAlkisBereketli olsun.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun kumandan, dilediğin rekorunu kırarsın inşallah ,raporlarını bekleyeceğiz.Bol trofeli avlar..Yeni görev yerin hayırlı olsun.Selametle..
Rastgele..
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun kumandan, dilediğin rekorunu kırarsın inşallah ,raporlarını bekleyeceğiz.Bol trofeli avlar..Yeni görev yerin hayırlı olsun.Selametle..
Rastgele..

sagol Mehmet abi teşekkür ederim uzun zaman dooguda kaldıktan sonra burası inşallah iyi gelecek bana
Bul
orhanekmekci yazdı:Yeni görev yerin hayırlı olsun Altan.:Balık malzemelerini tamamladınmı bu sene sazanlar sendenAlkisBereketli olsun.Rasgele.

orhan abi kırklareline gidince malzemelerimi getirecem inşallah ozaman daha irilerini alacağımı düşünüyorum. yeni görev yerim şimdilik iyi gibi hayırlısı bakalım
Bul
Hayrettin abi, nihat abi, yalçın abi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim sagolun eksik olmayın
Bul
Krdeşim seni kıskanmamak elde değil.Şimdi orada olmak,birlikte av yapmak vardı.türkiye rekorunu yalnız kıracaksın malesef Sad
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  elbistan kuzuları 3 Avcı Altan 12 1,854 17-09-2014, 22:40
Son Yorum: Avcı Altan
  Elbistan Kuzuları 2 Avcı Altan 11 2,594 05-09-2014, 12:33
Son Yorum: HAŞİM77
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,649 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  okulların açılmasına bir hafta kala aldık gene kuzuları balıkcı uğur 64 7,773 04-09-2008, 13:57
Son Yorum: balıkcı uğur
  Foçanın derya kuzuları ALTAYLI 20 3,411 16-09-2007, 22:46
Son Yorum: ilerya
  dere kuzuları bunlar:):):):) kefalci 21 4,441 09-09-2007, 22:24
Son Yorum: darbecimesut

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi