02-09-2014, 12:22
Bereketli olsun kaptan,afiyetle..

Albatros gr Poyraza ragmen paragat
|
02-09-2014, 15:23
yycolak yazdı:balıklar güzel boyda farukcum bereketli olsun.şu paragat işi keşke buralarda da yapılabilse.senede bir gün bile keyif ve heyecan verir.eline sağlık afiyetle... rusan yazdı:Maşallah Faruk abi, poyraza rağmen güzel av olmuş :: LeVrEkCi yazdı:o poyrazda assosdaydım faruk abi hava fena patlaktı oralarda,sen gene yapmışsın yapacağını maşallah yalova tatar yazdı:poyraz sakat yaa yinede bereketli olsun:: Salih Reis yazdı:Süpersin Faruk abicim bucalıfikret yazdı:bravo faruk havaya aldırmadan paragatı toplamışsın daha bollarına rast gele. nihatkr yazdı:Faruk abi maşallah. Bu aralar ege senden soruluyor bol balıklı avların olsun inşallah. :: Cahit Acun yazdı:Tebrik ediyorum ve devamını diliyorum.. bahriyeli yazdı:bereketli olsun abicim havaya rahmen iyi balıkçılık olmuş afiyet şeker olsun rastgele:a Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan,afiyetle..: guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler sizlerede rastgele ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
02-09-2014, 18:42
Maşşallah FARUK abicim bereketli olsun rastgele. ..
03-09-2014, 09:58
maşallah abicim,şansın bol olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
03-09-2014, 14:47
YaKaMoZ yazdı:Maşşallah FARUK abicim bereketli olsun rastgele. .. ANTALYALI07 yazdı:maşallah abicim,şansın bol olsun.rastgele. guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler sizlerede rastgele ![]()
![]()
03-09-2014, 16:33
bereketli olsun abi maşallah yine tavalıklar ızgaralıklar çıkmış afiyet olsun
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
04-09-2014, 09:13
Faruk abi bereketli olsun
Sen böyle balık yakaladıkça ben şahsen burada keyifleniyorum.
04-09-2014, 14:55
Avcı Altan yazdı:bereketli olsun abi maşallah yine tavalıklar ızgaralıklar çıkmış afiyet olsun yaser2sultan yazdı:Faruk abi bereketli olsun guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler sizlerede rastgele ![]()
![]()
05-09-2014, 12:37
Poyraz senin gibi deniz kurduna vız gelir sen havuzdamı yetiştin.
![]() ![]() Bu son günler sende büyük bir patlama var daha doğrusu birikim olmuş daha büyük ve güzel avların olsun abim. ![]() ![]()
05-09-2014, 15:29
HAŞİM77 yazdı:Poyraz senin gibi deniz kurduna vız gelir sen havuzdamı yetiştin. bu gaz ile ben daha cok yol alirim ![]() ![]() patlama varda..insallah yag yakmaya baslamaz motor ![]() ![]() dedigin gibi birikmis enerji var... ![]() sizlerede rastgele
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|