Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Merhaba sevgili arkadaşlarım abilerim.Bu yaz sezonunda seçimlerden dolayı çalışma imkanı bulamamamdan dolayı haftaya cuma bodruma 10 günlüğüne tatile gidiyorum.Giderken bir tane oltada götürmek istiyorum.
Bu nedenle daha önceleri bodrumda balık tutmuş bodrumda tutulan balıklar hakkında bilgisi olan abilerimden arkadaşlarımdan yardım talep ediyorum.
Ne balığı tutabilirim nasıl tutabilirim nerede tutabilirim.Bu konular hakkında bana bilgi verebilecek bilgi paylaşabilecek abilerime ve arkadaşlarıma bilgi talep etmekteyim.
Herkese şimdiden teşekkür ederim.Hiç merak etmeyin olurda balık tutarsam söz resimler videolar gelicek merak etmeyin
Saygılar.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
En kötü ihtimalle gümüş oltayla avlanacağın kesin. Abicim Bodrum'a gidiyorsun yahu
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
yahu tatildede balık olurmu bodrum gibi yere gideceksin birde balık düşünüyorsun yat kumsala dinlen etrafı seyret tatil nedemektir dinlenmektir kendini balıkla sitrese niye sokuyorsun iyi tatiller
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
murat bodrumun çıkşında halikarnas tarafında balıkçılar var ben 2 sene önce kıyıdan istavrit ve kaya balığı yakalamıştım bir gün gittim balığa bidahada gitmedim tatil yaw
yalova tatar yazdı:murat bodrumun çıkşında halikarnas tarafında balıkçılar var ben 2 sene önce kıyıdan istavrit ve kaya balığı yakalamıştım bir gün gittim balığa bidahada gitmedim tatil yaw
Tamamdır erden abicim tavsiyen alındı çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi tatil abi ama ne yapıcan önünde kocaman bi su birikintisi hep suya girmekle olmuyor farklı şekilde de yararlanmak lazım.Ben bu sene bodrumda olta atmazsam gözüm arkada kalır vallaha.

Saygılar erden abi.
Yorumları: 859
Konuları: 32
şimdiden iyi tatiller...
eşref sürek yazdı:yahu tatildede balık olurmu bodrum gibi yere gideceksin birde balık düşünüyorsun yat kumsala dinlen etrafı seyret tatil nedemektir dinlenmektir kendini balıkla sitrese niye sokuyorsun iyi tatiller
katılmıyorum abicim asıl balıksız strese girer insan... balığı tatilde tutmayacaksında ne zaman tutacaksın?
Marjan yazdı:şimdiden iyi tatiller...
Teşekkür ederim dostum.İnşallah tutarsam birşeyler fotolarımı hemen yollarım oradan.Saygılar.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
kardeşim inşallah güzel bir tatil geçirirsin..fazla bir bilgim yok bu konuda..2 yıl önce bodrum gündoğana gittim..site içerisinde bir yerde kaldım..çok güzel kayalık bir yerdi...muhteşem bir su akvaryum gibi..2 olta ile gitmiştim..ilk gün indim deniz kenarına balık tutucam ama yem yok çıldırdım...sonra gözlükle kayalara baktım midye yok..o kadar kayalık yerde midye yok..oralarda midye olmuyormuş meğer..kayaların üzerlerine yapışmış küçük salyongozcuklar..onları taşla kırıp içinı iğneye taktım saniyede balık atlyor...isparozlar,izmarit büyüklüğünde karagözler,hani balıkları.kefal istemediğin kadar..sonra akşam üzeri adamın biri balık tutuyor şamandıra ile 3 köstek 0.15 e 0.15 takım ekmek içiyle ufak karagözlerden yakalıyor..ama yazık balıkların hiç bir tadı yok bende bir kaç tane yakaladım ama sonra vazgeçtim..sonra bodrum merkeze gittim..kayıkhanede dolaşırken balıkçılar yüzlerce köstek hazırlıyorlardı...bir sepetin içinde de mamun dolu ğiğneleri yemleyip sepetin yanına takıyorlardı..bunlar akşam üzeri tekneyle çipura yakaladıklarını söylemişlerdi..yer olarak bir şey soramamıştım..ama balık alıyorlarmış..arada bir tekne ayyarlayabilirsin..çok fazla bilgim olmadığı için yazamadım kardeşim..bodrum da pek balık yok gibi..ama bana gümüşlüğü çok övdüler balık açısından ..en iyi balığı orası yapıyomuş bodrumda..sana tekrar iyi tatiller diliyorum...rastgelsin...