Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne zaman?
Değerli dostlar organizasyonlar bizler için bilgi alışverişi, birleşme, kaynaşma ve dinlenme zamanıdır.bu güne kadar kaç kez katıldıysam hep hüzünle ayrıldım sebebi dostlardan ayrılmaktı.yeni org.zamanını dört gözle bekledim.

Yeni bir Org. düşünülüyormu ?.Nerede ?. Ne zaman ?.

şimdiden teşekkürler.Rastgele.
Bul
tatlısu istiyoruz bu sefer ustam
Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
senede 1 kez Türkiye organizasyonu yapmaya devam ediyoruz,mayıs ayı son haftası gibi düşünüyoruz.ocak ayında yer ve zamanı yönetim odasında belirleyip konuyu açacağız.ocak ayına kadar nerede yapılmasını uygun görüyorsanız bizlere yazın değerlendirelim.
yalnız önereceğiniz yerlerden çok oradaki ortam önemlidir,biir yer önerirken oradaki ortamın müsait olup olmadığını araştırıp bizlere bildirin.
ben şahsen en çok saroz organizasyonu istiyorum,tatlı su avı yapılacak yerlerde var deniz avı yapılacak yerlerde var ve denizi çok bereketli.sarozda devamlı takılabileceğimiz bir ortam bulsak bence her sene aynı yere gidilir.
iller için organizasyonlara biz karışmıyoruz,isteyen kendi ilinde organizasyon yapar ama nacizane tavsiyem ve isteğim mart ayının 1 inden sonra organizasyon yapılmasınki Türkiye organşzasyonuna konsantre olalım.Seerf
Bul
benim şimdiden oyum [SIZE="4"]eskişehir[/SIZE].org
Bul
bucalıfikret yazdı:benim şimdiden oyum [SIZE="4"]eskişehir[/SIZE].org

canın çiğbörekmi çekti şekerim.
Bul
bucalıfikret yazdı:benim şimdiden oyum [SIZE="4"]eskişehir[/SIZE].org

fikret abi eskişehir seçeneği varda benmi bilmiyorum Siyirdim yukarıdada yazdıgım gibi yer teklifi yapan kişi oradaki kalacak yer mera durumunuda açıklayacak.yoksa herkes biryerler ister işin içinden çıkılamaz.erdek mekan olarak çok güzel ama balık olmayışı ve artık yeter başka yer olsun diye yeni yerlerde olsun.Seerf
Bul
Çok değerli abilerim ve kardeşlerimle beraber olayında Nerede ve nasıl olursa olsun...
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi eskişehir seçeneği varda benmi bilmiyorum Siyirdim yukarıdada yazdıgım gibi yer teklifi yapan kişi oradaki kalacak yer mera durumunuda açıklayacak.yoksa herkes biryerler ister işin içinden çıkılamaz.erdek mekan olarak çok güzel ama balık olmayışı ve artık yeter başka yer olsun diye yeni yerlerde olsun.Seerf

zamanı gelince arkadaşlar yer ve mera konusunda gerekeni yapacaklarından eminim es es .Alkis76
Bul
yycolak yazdı:canın çiğbörekmi çekti şekerim.

nediyorsun şekerim çiğbörekmi ben almayayım.Rolleyes
Bul
bucalıfikret yazdı:nediyorsun şekerim çiğbörekmi ben almayayım.Rolleyes

Siyirdimsarma alımısın Fiko kardeş?SiyirdimSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi