Yorumları: 4,661
Konuları: 111
kaptana itirazdan sonrasını da anlatsana,
yemişin dayağı çapayı da ben çekerim demişsin kaptana.

miçon olurum diye yalvarmışsın.

kıyıya geldiğinde tekneyi temizlemen?haaa
kaptanın adını versene sırtım kaşınıyo.

ellerine sağlık fikocum.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Dönüş saatini konuşmakta fayda var,hava patlasada bu tür teknelerle 5-6 a av yapılır.yakaladıklarında kaliteymiş,besi kupalarda çok lezzetli oluyor.Afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Yine de güzel balıklar lmışsın Fikocum.Ellerine sağlık. Afiyet olsun.

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 560
Konuları: 19

Fiko kardeş eline ,diline sağlık.öncelikle başkasının tuttuğu balıkla resim çektirmek bana ters.Kısa bir anı:Antalya sarı suda tanımadığım birisi koca bir sazan çekti kıyıya yaklaştırdı ama balık dellenince misinayı salmasını tavsiye ettim,oda allah ne verdiyse salıverdi.balık gitti ağac köküne taktı.epey uğraştan sonra kıyıya kökle birlikte çekti.yanımdaki arkadaş sen sar balığı ben alayım sudan dediğinde karışmayın kardeşim ben o balığı salmasaydım alırdım gibi bir laf etti.kenardan eğildi balığı kamışla kaldırdı kamışı kırdı ,misinayı dolaştırdı ve koca sazanı kaçırdı.birdaha tövbe ettim kimsenin işine karışmayacağıma.
Güzel av olmuş ama kaptan da ayıp etmiş.millet tam zevkini alacakken hadi gidelim denirmi?Onun için ya kendi teknenle çıkacak kafana göre takılacaksın yada pazarlık edeceksin biz ne zaman dersek o zaman dönülecek diye.
Avların bereketli olsun rastgele.

Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
abi benim tuttugum büyük boy balıkla resim çektiren adam o balığı denze düşürürse oda peşinden ya atlayacak ya ben atacağım.ucuz kurtulmuş elinden

kaptanla baştan konuşsaydınız ya

balıklar gü zel abi boşverrrrr...
laf aramızda yalçın abi o kilo üstü balığı görseydi düşüp bayılabilirdi,belkide o adamı arayıp o demiştir fiko balık tutarsa balığı atın denize diye
Yorumları: 16,711
Konuları: 238