17-11-2014, 18:25
Ereğliyi arayp arkadaşlardan sadece sabah gün ağarırken 60-70 şer tane sarıkanat alıyoruz sonra gün boyu birşey olmuyor,lüfer zaten yok haberini alınca boğaza takılmaya karar verdim.o kadar yolu git o soğukta geceleri üşü ve sadece sabah balık tut pek işime gelmedi doğrusu.
sahil boyu balık tutanları seyrede seyrede giderken birola rastladım,sabah erken kovayı palamutla doldurmuş.bende oltamı açıp başladım çapari sallamaya.
herkesin bildiği gibi kıyı avında acemiyim ve dolayısıyla fazla verim alamıyorum.
millet 2 şer 3 er çekiyor ben tek tek tutuyorum
5 palamut 1 sarıkanat olunca ben biraz malzeme ayarlıyıp yarın gelirim diyerek ayrıldım.
palamut balığını sevmem ama tutması çok zevklidir.sağa sola ileri geri yüzmeleri,oltanın bir an boşalıp bir an ağırlaşması çok zevkli oluyor.
yarın devam edeceğim inşallah.
yer:boğaz
takım:beyaz çapari.
ağırlık:125gr
kamış:lineaeffe 15kilos
surf kamışı nasıl kullanmıyorum diye elden çıkarmıştım ama yenisini almam gerekecek.ufak kafalı makineyle bu iş zor oluyor.yenisine bakacağız artık.
herkese rastgele.
sahil boyu balık tutanları seyrede seyrede giderken birola rastladım,sabah erken kovayı palamutla doldurmuş.bende oltamı açıp başladım çapari sallamaya.
herkesin bildiği gibi kıyı avında acemiyim ve dolayısıyla fazla verim alamıyorum.
millet 2 şer 3 er çekiyor ben tek tek tutuyorum

5 palamut 1 sarıkanat olunca ben biraz malzeme ayarlıyıp yarın gelirim diyerek ayrıldım.
palamut balığını sevmem ama tutması çok zevklidir.sağa sola ileri geri yüzmeleri,oltanın bir an boşalıp bir an ağırlaşması çok zevkli oluyor.
yarın devam edeceğim inşallah.
yer:boğaz
takım:beyaz çapari.
ağırlık:125gr
kamış:lineaeffe 15kilos
surf kamışı nasıl kullanmıyorum diye elden çıkarmıştım ama yenisini almam gerekecek.ufak kafalı makineyle bu iş zor oluyor.yenisine bakacağız artık.
herkese rastgele.