ne yazık kimse birşey yapmıyor adaşım.dün bende çekim yapıp face de paylaştım.kalenderde 30 tekne kıyıdan 20 metre açığa ağ bırakıyor.sail güvenlik aralarında geziyor geçip gidiyor.sahil güvenliği arayanlara orası 25 metre derinlikte diyorlar.işi yapanda izin verende hainlik yapıyor.
tahsinmersin yazdı:acaba biz türklere mahsus bir şey mi.
yeni bir yabancı dil öğrenmeden önce öğrenecek daha çok şeylerimiz var.
aynen bizlere has bi özellik varsa alacan yoksa çalacan göz yumarlarsa talan edecen günlük rantı kurtarmak için yazıklar olsun bizde burda aynısıydı üstelik emniyet güçlerinden telefon ettiryoz adam dibimizde ağ atmış diyorruz gelen yanıt biz burdan görüyoruz 300 mt açıkta tekne diyor şaka gibi
Allahım bu hainleri paragözleri sana havale ediyorum
Geleceğini düşünmeden günü kurtarmak için balık katliamı yapan bu insanlara hakettiklerini ver allahım
LeVrEkCi yazdı:ne yazık kimse birşey yapmıyor adaşım.dün bende çekim yapıp face de paylaştım.kalenderde 30 tekne kıyıdan 20 metre açığa ağ bırakıyor.sail güvenlik aralarında geziyor geçip gidiyor.sahil güvenliği arayanlara orası 25 metre derinlikte diyorlar.işi yapanda izin verende hainlik yapıyor.
nihat abi yaklaşık 1 haftadır kalenderde böyleymiş hele cuma günü tam bir katliam yapmışlar arkadaşların söylediğine göre 25 tane saydık dediler bende cumartesi gittim sabah bir başladılar akşama kadar biri gitti biri geldi çapariciler hiç atamadı ancak yemli atlanlar aldı oda en fazla alan 8-10 tane utanmasalar kıyıya 5 metre kalana kadar atacaklar lanet olsun böyle balıkçılığa ama ne yapacaksın sahil güvenlik bir şey demiyor adamlar boğazı çiflikleri gibi kullanıyor..