Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yunanistan ekibine ithafen
Sayın MFARUK abi sayın ahmet abi ve yunanistandan bizimle olan diğer abiler dostlar , karşıdan dürbünle baksanız göreceğiniz yere organizasyon getirdik hala neredesiniz yoksa sürpriz mi yapacaksınız evet görüşleri alalım ve gerekli baskıyı kuralım lütfen Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:Sayın MFARUK abi sayın ahmet abi ve yunanistandan bizimle olan diğer abiler dostlar , karşıdan dürbünle baksanız göreceğiniz yere organizasyon getirdik hala neredesiniz yoksa sürpriz mi yapacaksınız evet görüşleri alalım ve gerekli baskıyı kuralım lütfen Happy

Bence buraya yazmıyorlar habersiz süpriz yapıcaklar yanlız bırakmazlar kesinlikle HappyHappyHappy
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
ne yalan söyliyeyim bende bi sürpriz bekliyorum,o kadar kişi okadar yoldan oraya gidecek kesin onlarda geleceklerdir.zaten senede 1 gelip o bölgede takılıyorlar bu senede organizasyona denk getirsinler diye düşünüyorum.Seerf
Bul
Siz yapmazsanız biz size süpriz yaparız komple ekip olarak.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Siz yapmazsanız biz size süpriz yaparız komple ekip olarak.SiyirdimSiyirdim

4. dublelerden sonra bırak oraya gidip balık tutmayı yunanistanı bile alabiliriz Siyirdim
bir gece ansızın gelebilirizzzz SiyirdimSeerf
Bul
SiyirdimSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:4. dublelerden sonra bırak oraya gidip balık tutmayı yunanistanı bile alabiliriz Siyirdim

Anlaşıldı sayın albatros biz adminin tekneyle baskın yaparız hazır olun her şey 4 dubleye bakar.SiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bende yunanistan vizesi var gider onları getirebilirim.SiyirdimSiyirdimHappyHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:4. dublelerden sonra bırak oraya gidip balık tutmayı yunanistanı bile alabiliriz Siyirdim

2. dublede yaa yunanistan ekibi gelmedi 3. dublede onlar gelmezse biz gidip süpriz yaparız 4. dublede haydi kalkın gidiyoruz 5. dublede yunanistan alınır sanırım Smile SeerfSeerfSeerfSeerfSeerf
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
O zaman biz gelirken kılıç, kalkan, top, tüfek ne bulursak getirek yunanistanı alırsak lazım olur
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi