Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cigo yaza hazırlanıyor
[SIZE="4"]arkadaşlar selam cigo bu sene masraflı elyaf kaplama epoksi macun zehirli astar ve boyası son kat beyaz yağlı boya iç kısımların tamiri malzeme 600 tl işçilik bana ait.şimdi diyeceksiniz okadar masraf yapma fiper al ne yapayım içimden geliyor uğraşmak bu sene cigo'yu cillop gibi yapıp satmayı düşünüyorum yerine fiber alırım.org dönüşü hazırlıklara başlarım.Alkis76
malzemelerim bugün kargoyla geldi.[/SIZE]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
biz elyap kaplama işini daha önce yaptık ama tekne hem çok ağırlaştığı için hemde içte tahta çalıştıkça elyafı bozduğu ve çatlattığı için verim alamayıp tekneyi kumsala dikip yakmak zorunda kaldık.o iş pekde düşündüğün gibi olmayabilir fikret abi.direk macun üstü boya sonrada satıp al bi fiber GulumseSeerf
Bul
Nihat elyafı tekkat yapıcam mt 2' 200 gr elyap pek fazla ağır olmaz diyorum birde su kesimine kadar elyaf yapıcam nihat yapmamın sebebi hersene bıktım teknenin su almasından
Bul
LeVrEkCi yazdı:biz elyap kaplama işini daha önce yaptık ama tekne hem çok ağırlaştığı için hemde içte tahta çalıştıkça elyafı bozduğu ve çatlattığı için verim alamayıp tekneyi kumsala dikip yakmak zorunda kaldık.o iş pekde düşündüğün gibi olmayabilir fikret abi.direk macun üstü boya sonrada satıp al bi fiber GulumseSeerf
Elyaf yapmayım direk macun olabilir 10 kg macun aldım
Bul
kolay gelsin Fikret..
bencede iyisimi bir fyber al...
her sezon cok is cok masraf..Hadiordan
yinede sen bilirsin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:kolay gelsin Fikret..
bencede iyisimi bir fyber al...
her sezon cok is cok masraf..Hadiordan
yinede sen bilirsin

[SIZE="4"]evet faruk allah nasip ederse bu sene ahşap son seneye fiber.
[/SIZE]
Bul
Fikret abi Allah kolaylık versin. Şimdi tahmin ediyorum cigo ile yatıp cigo ile kalkıyorsundurAlkis
Bul
mamuli yazdı:Fikret abi Allah kolaylık versin. Şimdi tahmin ediyorum cigo ile yatıp cigo ile kalkıyorsundurAlkis

[SIZE="4"]aynen fatih uykularım kaçıyor nasıl olacak diye ama allah'ın izniyle olaçak.[/SIZE]
Bul
Kaptan Fiko bence hemencecik CiGOYU emekliye ayırıp bir fibere geçmen daha iyi olur gibime geliyor , yine sen bilirsin , hayırlısı olsun 76
Bul
kolay gelsin fikocuğum
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cigo hazır bucalıfikret 40 8,210 10-02-2015, 13:20
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi