Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarıyer iğne iğne
Eski Sarıyerli bir arkadaşım sarıyerde iri istavrit yaptığını istersek gidebileceğimizi söyledi bir gün önce ; bende iri lafına tav oldum hemde nihatla küçük bir işim vardı onuda hallederim diye sabah 4 te yola çıktık  yer sarıyer astsubay ordu evinin az ilerisi aracı yol kenarına bırakıp keçi yolu merdiven karışımından aşağı iniyorsun sabah erkenden herşey güzel oluyor trafik yok güneş yok birde sabahın güzelliği  istavrit dediğigibi veya benim düşündüğüm gibi iri değildi benim düşündüğüm 17 adet 1 kğ istavrit at çek dolu dolu geldi yunuslar önümüzde merasim geçidi yaptı ama balık hiç kesmedi öğlen gibi döndük ve hala balık yapıyordu balık kraça değildi ama iri değidi en azından benim düşündüğüm haa bu arada Nihatı unuttuk gerçektende öyle oldu maslakta aklıma geldi o anki yorgunluk ve sıcağın etkisi olacak ama yine gelecem eşkina olayı-akşam yemeği veya boğaz havası veya veya bir sebep buluruz
öhöööhööhöhö  pardon yemekten yeni kalktımda kılçık kaçmış
Evet arkadaşlar bendende bu günlük bukadar  buyük ve değerli balıkları bekliyoruz sıcağın mahmurluğu  yazın güzellikleri arasında
Bul
yuh be abicim insan bi haber verir yaww pideleri kapıp gelirdim yanına neyse bogazda dolu dolu herkes istavrit tutuyor herkesin bilgisine
Bul
işte benim mekanım.sürekli gittiğim yer.
Bul
bereketli olsun.. resimler güzel...
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:yuh be abicim insan bi haber verir yaww pideleri kapıp gelirdim yanına neyse bogazda dolu dolu herkes istavrit tutuyor herkesin bilgisine
Nihat nasılsa yine geleceğim
Bul
balikoltasi yazdı:işte benim mekanım.sürekli gittiğim yer.

Birol bilmiyorum oraya yakınmı oturuyorsun ama ben orada oturup oraya devamlı gitsem biraz kum çımento taşır kamış koymaya boru yapardım doğal livarlar var biraz uğraşla kendime balık havuzu yapardım bu tel livarlardanda gına geldi tutuğumun yarısı livardan kaçtı bir kısmıda kıyıda yaptığım doğal havuzdan dalga vurunca uçtu balık bol olunca gelene gidene pek bakmadım açıkçası
Bul
abi eline sağlık güzel keyifli bir yer resimlerden belli güzel keyif yapmışsınız belli...rastgele..
Bul
harun senin gibi biri nasıl kaçırır balıkları Boboşaka şaka bereketli olsun 6 gün sonra yine 3.5 gün izin var bir günlüğüne belki gelirim balık tutmaya nerde bol balık varsa
Bul
abi mekan çok güzel sakin bir yere benziyor..orada lüfer zamanı iyi balık yapar herhalde..harun abi boğaza karşı ne güzel poz vermişsin öyle..nihat abiye uğramaman kötü olmuş..pide vardı işin ucunda,hay allah yaw nasıl böyle bir hata yaparsın...bak birbirimize haber verelim böyle yakın mevkilere geldiğimizde...belki yanyana balık tutuyoruzdur haberimiz yoktur...tebriklr..balıklar senin istediğin gibi değil ama idare edicez artık...dün akşam izmaritler bi gitti abi acayip lezzetli geldi yaw..daha öncede yedim ama bu lezzet nasıl oldu anlamadım...dün akşam erol abiler benim mekanda eşkinayı boğmuşlar..bem demiştim havanın kalması gerekiyor..rüzgar balığı kayanın altından çıkarmıyor...sakinlik lazım...buna kesinlikle karar verdim..rüzgar varsa ekinaya atmam abi...saygılar..
Bul
Berketli olsun. Tam bizim karşımız. Denizden 1.2 km mesafe. Bizim burada iğne iğneye... Ama orası kanala daha yakın. Biz koyun içinde kalıyoruz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gümüş iğne olmasa... yycolak 31 6,296 20-09-2011, 23:24
Son Yorum: yycolak
  5-6-7-8 Ağustos Sarıyer Barajı Uzun_ahmet 67 13,592 18-08-2008, 11:14
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi