Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24.11.2015 tahsinm.gece mesaine diye çıkmıştım.
Raporlu arkadaşların olmasından dolayı iki haftadır balığa gidemiyordum.bu haftada tatil günümde geceye gelmemi söylediler.23:00 da servise binip işe gittik. vardiyayı aldığım kişi abi ben 4 saat daha kalıcam,sabah gelicek arkadaşta 4 saat erken gelicek demez mi.yanlışlık yapılmış,amire ben geri giderim diyerek karışıklığı telafi ettik.kafamda şimşekler çakıyor.hemen eve varıp balığa yola çıkmalıyım.eve vardım hanım şaşırdı,hayırdır dedi.balık için işten geri gönderdiler Siyirdim dedim.önceden aldığım hamsileri çıkartıp kovama koydum,sağlam giyinip yola çıktım.saat.01:05.hemen balıkta olan Ramiz abileri aradım,gittikleri yerde Sargozla, Melanur yakalamışlar.bende daha yakın olan eski merayı yoklamaya karar verdim.neticede lodosta vardı.02:30 da merada avlanmaya başladım.20 dk. sonra ilk balık mandagöz mercan geldi.salıp avlandık.arkasından 1-1.5 kiloluk bir ahtapotu kepçeledim.iğnemi kurtarıp onun kendi kendine denize gidişini seyrettim.denize girmeden evvel 6 ayağının üstüne kalkıp 2 koluyla el salladı.Seerf10 dk.sonrada bir lidaki geldi ona da elveda dedik.arkasından yılan balığı geldi,iğneyi çıkartıp onu da saldım.iskorpitte aynı şekilde.iyi yere dükkan açmıştık,satışlar iyi ama kar yok.balık torbası hala boş.Happy03:50 de elimdeki oltada dokunuşunu hissettim.onun geldiğini anladığımda dahi heyecanlandım.misinamı bana doğru boşalttığında,hızla boşluğu alıp tasmayı yapıştırdım.balık yüzleyince tamam dedim.kepçeleyip torbaya koydum.sonrasında bu keyfimi mıgriler (mıngıri) bozdu.bir yılan balığı 6-7 taneside mıngıri olmak üzere canıma okudular.mıngıriler iğneyi yutuyorlar ha bire olta yapıyorum.mazmoz yapmayı kesiyorum.avlanmayıda iyice rolantiye alıyorum.o kadar bezdim ki neredeyse avlanmıyacağım.biraz hava aydınlanır gibi olsada gitseler diyorum.uzaklardan ezan sesi geliyor,bir çok kez ezan okunurken levrek almıştım,diye aklımdan geçirirken,yeni attığım oltanın hareketlendiğini gördüm.onuda tasmaladım.yanıma getirdiğimde bu hırçını salıp,salıp çekesim geldi.gün çakmadan evvelde son levreği alınca merayı yavru mandagözler sardı.bir saat onları besledim.07:30da avımı sonlandırıp dönüşe geçtim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin abi güzel bir yasamissin. Tebrikler abi ☺☺
Bul
[SIZE="4"]tahsinim rapor harika balıklar harika onu salmış bunu salmışsın neden levroları salmadın.Siyirdimeline emeğine sağlık güze ava imzanı atmışsın daha bollarına rast gele Alkis76
arkadaşlara selam.7676[/SIZE]
Bul
Tebrikler Tahsin,bereketli olsun..
Bul
demdem yazdı:Tahsin abi güzel bir yasamissin. Tebrikler abi ☺☺
teşekkür ederim.Mustafa,sevgilerimi sunarım.
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]tahsinim rapor harika balıklar harika onu salmış bunu salmışsın neden levroları salmadın.Siyirdimeline emeğine sağlık güze ava imzanı atmışsın daha bollarına rast gele Alkis76
arkadaşlara selam.7676[/SIZE]
Fikom tuttuğum balığın 20-25 tanesi 1 kilo gelmez.ahtapotu eve almazlar,yılan balığını saygı duyduğumdan mıngırileride nefret ettiğimden saldım.
senide seviyom.Gulumse
Lakerda yazdı:Tebrikler Tahsin,bereketli olsun..
eyvallah güzel abim,saygılarımı sunarım.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin abicim üç olsun güç olmasın SiyirdimSiyirdim

Daha büyüklerini havalar biraz daha soğusun o zaman zenden görmek istiyorum. Gulumse

rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Maşallah Tahsin abi, harika levrekler almışsın AlkisAlkis Afiyet olsun Seerf
Sazanları özledim...
Bul
Güzel av güzel rapor güzel balıklar.Teşekkürler.. Smile
Bul
Salih Reis yazdı:Tahsin abicim üç olsun güç olmasın SiyirdimSiyirdim

Daha büyüklerini havalar biraz daha soğusun o zaman zenden görmek istiyorum. Gulumse
rastgele Seerf
Salih kardeşim inşallah dediğin gibi olur.teşekkür ederim.
rusan yazdı:Maşallah Tahsin abi, harika levrekler almışsın AlkisAlkis Afiyet olsun Seerf
Ruşan kardeşim teşekkür ederim,sevgilerimi sunarım.
hasana yazdı:Güzel av güzel rapor güzel balıklar.Teşekkürler.. Smile

Sağolasın hocam,teşekkür ederim.sağolun.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tebrikler tahsin abicim balığı bol bir av olmuş,Smileafiyetler olsun.merada bol ve çeşitli balık olması güzel bir şey bence.hedef balık için şansın her daim rastgelsin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22.2.2017 tahsinm.çipuralar tahsinmersin 15 864 26-03-2017, 22:15
Son Yorum: tahsinmersin
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,369 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  31.03.2016 tahsinm.sabah keyfi tahsinmersin 11 1,326 02-04-2016, 10:49
  12.2.2016 tahsinm kefaller tahsinmersin 16 1,545 01-03-2016, 21:29
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,932 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,737 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,088 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  14.9.2015 tahsinm.bodrumda tahsinmersin 13 1,607 20-10-2015, 13:36
Son Yorum: MaVrUşGiL
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,149 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,635 09-10-2015, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi