Havaların çok soğuk ve rüzgarlı olması balığa gidişimizi etkilemişti.dün geceye kadar kurtlarımızı zor tuttuk.havanın eksi dereceden (+2) çıkması ve rüzgarın lodosa dönmesi mazaretimiz oldu.gece 22:30 da Ramiz abiyi alıp,borucu Mustafa nın dükkanındanda borucuyu ve Levent i alıp 4 kişi yola koyulduk.karar verdik istikamet Karaburun tarafı.gece yarısından sonra avlaktayız.bu rüzgarda esas yerimizde sadece Mustafa avlanmayı kabul etti.üçümüzde 300 m.ilerde kuytu bi yerde avlanmaya başladık.ilk oltam, ikili kurşunsuz takımıma mığri (mıngıri) bastı.iğneyi koparttı takım tekli oldu.bir kaç sargoz almaya başladım,kuvvetini arttıran rüzgardan dolayı Mustafa da yanımıza geldi.o gelince yarım kiloya yakın levreği aldım.oltaya kıstırma kurşun takmak zorunda kaldım.bir kaç saat sonra hava biraz yatışınca Mustafa geldiği yere geri gitti.Ramiz abi merada ufak sargozlar çoğalınca,arabaya uyumaya gitti.Levent kısa mendireğe gitti.bende biraz sabrettikten sonra Mustafanın yanına gittim,soluna oturup avlanmaya başladım.ilk oltamı attım.bir dakika geçmeden oltam şişmeye başladı,ilkinde vurmadım,tekrar misinam gerilmeye başladığında tasmaladım.balık üstündeydi.gelen güzel bir çipuraydı.sabaha kadar bir-kaç sargoz ve bir çipura daha yakaladım.Mustafa da sargozların dışında yarımşar kiloluk 2 levrek ve bir çipura yakaladı.toplanıp arabaya geldiğimizde Levent te arabada uyuyordu.yola çıkıp Narlıdere de çorbalarımızı içip evlere dağıldık.
yemardalya-hamsi
takım.el oltası tek iğneli kıstırma kurşunlu.
iğne:515/4 mustad
LeVrEkCi yazdı:tahsin abi bu soğukta ne işin var balıkta diyeceğim ama utanıyorum demeye sana helal olsun abim
Balık sevdamızla öylesine yanıyoruzki,bir hafta gitmemişsek,2. hafta yüreğimizden gelen sevda ateşiyle soğuk,kar kış,demeden gidiyoruz.tabii bunda ekibin olmasıda etken.hep fişekliyecek birileri var.
teşekkürler Adminim.sevgilerimle.
Tebrikler Tahsin Kardeşim.Maşallah yiyimlik balığı almışsın,yeni yıla bereketli başlamışsın.Valla bende de kurtlar ıyice büyüdü ama ne çare,göletler buz tutmuş ,kızılırmak ta da su yok.inşallah kızılırmaga su olmasa da gidip kafayı boşaltma niyetim var.haaaa bu arada bakarsın sana misafir de gelebilirim( ) miy ki? şu karda kışta otur oturduğun yerde deme delidir ne yapsa yeridir.yaparmı yapar.yapmaz yapmaz.
HK-18 yazdı: Tebrikler Tahsin Kardeşim.Maşallah yiyimlik balığı almışsın,yeni yıla bereketli başlamışsın.Valla bende de kurtlar ıyice büyüdü ama ne çare,göletler buz tutmuş ,kızılırmak ta da su yok.inşallah kızılırmaga su olmasa da gidip kafayı boşaltma niyetim var.haaaa bu arada bakarsın sana misafir de gelebilirim( ) miy ki? şu karda kışta otur oturduğun yerde deme delidir ne yapsa yeridir.yaparmı yapar.yapmaz yapmaz.
Avların bereketli olsun Rastgele.
sonbahar biraz kurak geçti,her yerde su seviyesi çok düşük.bundan sonrası inşallah iyi olucak.sende kurtlarını dökersin.
teşekkür ederim,saygılarımı sunarım.
şahanesin tahsin sende olmazsan sitede balık tutan birini göremiyeceğiz 2016 başlangıç iyi tabiki ekip işi bakıyorum da tüm ekipler dağılmış toparlanmak dileğiyle devamını dilerim.
tahsinmersin yazdı:Balık sevdamızla öylesine yanıyoruzki,bir hafta gitmemişsek,2. hafta yüreğimizden gelen sevda ateşiyle soğuk,kar kış,demeden gidiyoruz.tabii bunda ekibin olmasıda etken.hep fişekliyecek birileri var.
teşekkürler Adminim.sevgilerimle.
haklısın abi ekip oldumu iş değişiyor.banada böyle bir ekip lazım burada
BABUÇ yazdı:şahanesin tahsin sende olmazsan sitede balık tutan birini göremiyeceğiz 2016 başlangıç iyi tabiki ekip işi bakıyorum da tüm ekipler dağılmış toparlanmak dileğiyle devamını dilerim.