Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03.01.2016 tahsinm.yeni tur, yeni bilet.
Havaların çok soğuk ve rüzgarlı olması balığa gidişimizi etkilemişti.dün geceye kadar kurtlarımızı zor tuttuk.havanın eksi dereceden (+2) çıkması ve rüzgarın lodosa dönmesi mazaretimiz oldu.gece 22:30 da Ramiz abiyi alıp,borucu Mustafa nın dükkanındanda borucuyu ve Levent i alıp 4 kişi yola koyulduk.karar verdik istikamet Karaburun tarafı.gece yarısından sonra avlaktayız.bu rüzgarda esas yerimizde sadece Mustafa avlanmayı kabul etti.üçümüzde 300 m.ilerde kuytu bi yerde avlanmaya başladık.ilk oltam, ikili kurşunsuz takımıma mığri (mıngıri) bastı.iğneyi koparttı takım tekli oldu.bir kaç sargoz almaya başladım,kuvvetini arttıran rüzgardan dolayı Mustafa da yanımıza geldi.o gelince yarım kiloya yakın levreği aldım.oltaya kıstırma kurşun takmak zorunda kaldım.bir kaç saat sonra hava biraz yatışınca Mustafa geldiği yere geri gitti.Ramiz abi merada ufak sargozlar çoğalınca,arabaya uyumaya gitti.Levent kısa mendireğe gitti.bende biraz sabrettikten sonra Mustafanın yanına gittim,soluna oturup avlanmaya başladım.ilk oltamı attım.bir dakika geçmeden oltam şişmeye başladı,ilkinde vurmadım,tekrar misinam gerilmeye başladığında tasmaladım.balık üstündeydi.gelen güzel bir çipuraydı.sabaha kadar bir-kaç sargoz ve bir çipura daha yakaladım.Mustafa da sargozların dışında yarımşar kiloluk 2 levrek ve bir çipura yakaladı.toplanıp arabaya geldiğimizde Levent te arabada uyuyordu.yola çıkıp Narlıdere de çorbalarımızı içip evlere dağıldık.
yemConfusedardalya-hamsi
takım.el oltası tek iğneli kıstırma kurşunlu.
iğne:515/4 mustad

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin abi bu soğukta ne işin var balıkta diyeceğim ama utanıyorum demeye Siyirdim sana helal olsun abim Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:tahsin abi bu soğukta ne işin var balıkta diyeceğim ama utanıyorum demeye Siyirdim sana helal olsun abim Alkis

Balık sevdamızla öylesine yanıyoruzki,bir hafta gitmemişsek,2. hafta yüreğimizden gelen sevda ateşiyle soğuk,kar kış,demeden gidiyoruz.tabii bunda ekibin olmasıda etken.hep fişekliyecek birileri var.Hehe
teşekkürler Adminim.sevgilerimle.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
AlkisAlkis Tebrikler Tahsin Kardeşim.Maşallah yiyimlik balığı almışsın,yeni yıla bereketli başlamışsın.Valla bende de kurtlar ıyice büyüdü ama ne çare,göletler buz tutmuş ,kızılırmak ta da su yok.inşallah kızılırmaga su olmasa da gidip kafayı boşaltma niyetim var.haaaa bu arada bakarsın sana misafir de gelebilirim( Hadiordan) miy ki? şu karda kışta otur oturduğun yerde deme Siyirdim delidir ne yapsa yeridir.yaparmı yapar.yapmaz yapmaz.

Avların bereketli olsun Rastgele.
Bul
HK-18 yazdı:AlkisAlkis Tebrikler Tahsin Kardeşim.Maşallah yiyimlik balığı almışsın,yeni yıla bereketli başlamışsın.Valla bende de kurtlar ıyice büyüdü ama ne çare,göletler buz tutmuş ,kızılırmak ta da su yok.inşallah kızılırmaga su olmasa da gidip kafayı boşaltma niyetim var.haaaa bu arada bakarsın sana misafir de gelebilirim( Hadiordan) miy ki? şu karda kışta otur oturduğun yerde deme Siyirdim delidir ne yapsa yeridir.yaparmı yapar.yapmaz yapmaz.

Avların bereketli olsun Rastgele.

sonbahar biraz kurak geçti,her yerde su seviyesi çok düşük.bundan sonrası inşallah iyi olucak.sende kurtlarını dökersin.
teşekkür ederim,saygılarımı sunarım.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
şahanesin tahsin sende olmazsan sitede balık tutan birini göremiyeceğiz 2016 başlangıç iyi tabiki ekip işi bakıyorum da tüm ekipler dağılmış toparlanmak dileğiyle devamını dilerim.
Bul
tahsinmersin yazdı:Balık sevdamızla öylesine yanıyoruzki,bir hafta gitmemişsek,2. hafta yüreğimizden gelen sevda ateşiyle soğuk,kar kış,demeden gidiyoruz.tabii bunda ekibin olmasıda etken.hep fişekliyecek birileri var.Hehe
teşekkürler Adminim.sevgilerimle.

haklısın abi ekip oldumu iş değişiyor.banada böyle bir ekip lazım burada Gulumse
Bul
Tebrikler Tahsin abicim, biz hastalıklarla boğuşmaktan balığı unuttuk Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Tahsin abi her türlü bu işin pirisin AlkisSeerfAlkis sana ne söylesek azdır tek kelime ile muhteşemsin Seerf
Güzel avlarının artarak devamını dilerim Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
BABUÇ yazdı:şahanesin tahsin sende olmazsan sitede balık tutan birini göremiyeceğiz 2016 başlangıç iyi tabiki ekip işi bakıyorum da tüm ekipler dağılmış toparlanmak dileğiyle devamını dilerim.

Fahrettin abi, teşekkür ederim,ellerinden öperim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  25.12.2016 lara kıyıdan eduar1984 14 1,315 29-12-2016, 22:50
Son Yorum: Albatros-gr
  04.12.2016 Levrek avı.. kengin 3 507 29-12-2016, 16:33
Son Yorum: ufuktan26
  Çeşme Ildırı 3 aralık 2016 Salih Reis 16 1,502 16-12-2016, 22:42
Son Yorum: Albatros-gr
  13.11.2016 Zargana avı.. kengin 10 1,316 15-12-2016, 08:40
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,200 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 1,058 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  09.10.2016 Amatör atçek yarışması.. kengin 16 1,229 11-10-2016, 15:44
Son Yorum: kengin
  (02.10.2016) At-çek avına başlangıç expert0540 13 1,320 05-10-2016, 19:34
Son Yorum: expert0540
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,169 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  17 eylül 2016 yalova tatar 11 887 22-09-2016, 21:36
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi