Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsun'dan esenlikler
Herkese esenlikler dilerim.

Forumu bir süredir misafir olarak izliyordum. Üye olma zamanımın geldiğini düşünerek kayıt oldum.

İsmim Onur. Samsun'da yaşıyorum. PDR uzmanı olarak çalışıyorum. Evliyim. Memleketim Bolu.

İlgi alanlarım: Akvaryum, heavy metal müzik, fotoğrafçılık, Türk kültürü ve tarihi, kickboks, vücut geliştirme, doğa ve tahmin edersiniz ki amatör balık avı.

Son iki yıldır denizde kıyıdan balık avcılığı yapmaya çalışıyorum. Avlamayı en sevdiğim balık istavrit oldu denizlerde. Arada kefal, iskorpit, lüfer, kaya balığı, tirsi falan da geliyor ama istavrit avından aldığım zevki diğer balıklardan alamadım denizlerde. Samsun'da genelde Belediye Evleri civarında avlanıyorum. Son zamanlarda Costal taraflarına da dadandım. Bazen de Körfeze doğru gidiyorum.

Son iki yıldır deniz kıyılarında takılsam da geçmişte hep tatlı sularda avlandım. Tatlı sularda en hoşuma giden avlar levrek, bıyıklı balık (sazangillerden garip bir tür), alabalık, somon, turna gibi türler oldu.

Şamandıralı oltalarla avlanmayı seviyorum. Şamandıranın oynaması, batması falan beni delirtiyor.

Akvaryum hobisiyle ciddi anlamda ilgileniyorum. Adımı Google Amca'da araştırırsanız zaten görürsünüz. Ülkemizdeki ilk lepistes topluluğu olan LK'nın kurucusuyum.

Sporla ilgileniyorum. Geçmişte bisiklet, dağcılık, kickboks, wing tsun gibi sporlarla ilgilendim. Son bir yıldır vücut geliştirme ile ilgileniyorum.

Türk kültürü ve tarihi bir diğer ilgi alanım. Kişisel kütüphamendeki kitapların çoğu bununla ilgilidir.

Doğa fotoğrafçılığı da yapıyorum amatör olarak.

Zaman buldukça paylaşımlar yapmaya çalışıyorum. Bu forumu kuranlara, forumda emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
onur aramıza hoşgeldin,karadenizde kıyıdan eşkina avıda yapılıyor,şamandıralı takımı seviyorsan tavsiye ederim.bu konunun uzmanı mavruşgil kullanıcı adlı üyemiz serkandır.trabzonda bu işi baya bi ilerletmiştir.
samsunda fazla üyemiz yok,sayende çoğalır inşallah.
kolay gelsin rastgele Alkis
Bul
AlkisOnur bey aramıza hoş geldiniz.Katılımlarınızın sürekli olması dileğimle...Seerf
Bul
Onur bey aramıza hoş geldin bende yeşilırmağın karadenize döküldüğü yerdenim 2014 yazında anlatmış olduğunuz yeleri gezdim balık tutma olanağım oldu ayvacıkta barajda balık bol tutma zevkini rahatlıkla alabilirsiniz selamlar.
Bul
onur ailemize hoşgeldin sefalar getirdin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hoş geldin Onur.
Keyifli paylaşımlar dilerim. Gulumse
Bul
[SIZE="4"]onur ailemize hoşgeldin maşallah sende yok yok ne ararsan var bizim sitemizin üyelerinden asker arkadaşımız var ruşan oda çok akvaryumla ilgileniyor mutlaka fikir alış verişinde paylaşımlarınız olur rast gele paylaşımların daim olsun.76[/SIZE]Alkis
Bul
Cümleten hoş buldum arkadaşlar.
Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Onur ailemize hosgeldin
iyi paylasimlar
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi