Yorumları: 2
Konuları: 1
Ben 18 yaşında sizlere göre ufak sayılacak bir kardeşinizim. Giresun da yaşıyorum. Balık avcılığına daha yeni başladım yaklaşık 1 ay gibi bir süredir sadece kamış ve çapari ile istavrit avı yapıyorum. Eminim ki 1 ay öğrendim diyeceğim kadar yeterli bir süre değil ama başka türde balıklarda avlamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yorumları: 523
aramıza hoş gelmişsiniz bende yaklaşık aynı yaştayım asıl Vanlıyım ama babamın memuriyet dolayısıyla gezip duruyoruz tekrar görüşmek üzere hoş gelmişsiniz
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
sıtkı hoş geldin aramıza ilk başalngıç güzel en başta ordaki yöredeki balıkçılarla sohbet et. ne tür balıklar çıkıyor.öğren burda paylaş bizde sana takım önerilerde bulunuruz.bildiğim kadarıyla dolgu kayalık çok var gece avı yaparım dersen eşkine bulursun
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2
abicim burada bugün ilk defa kefal sürüsü ile karşılaştım. tuttuğum istavritleri dahi onlar aldılar çok çaparimi kopardılar bu sefer çaparim biraz adi idi. levrek iskorpit barbun tarzı balıklar oluyor burada. eğer mümkünse kıyıdan levrek ve kefal tutmak isterim
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
sıtkı aramıza hoş geldin kardeş