Selamün Aleyküm Ustalarım. Öncelikle av raporumu yoğunluğumdan dolayı geç yüklediğimden herkesten özür diliyorum. 30/09/2016 tarihi cuma akşamı avlak yerime erkenden vardım yavaş yavaş yemlerimi hazırlayarak saat 7 itibari ile oltamı ve yemimi deniz ile buluşturdum. Tepki yoktu ama daha erken diye kendimi teselli ettim ve 1 saat sonra bir vuruş aldım ve kocaman bir iskorpit (çarpan) tuttum ve saldım. Attığım tüm yemlere maalesef hep iskorpit vurdu ve bir kaç dengesizin terbiyesizlikleri (sigara izmaritleri ve şişeleri) kafama kafama atmaları moralimi bozdu ve çantamı toplayıp kalktım gittim. 01/10/2016 tarihi cumartesi için kendimi hazırlamak ve saat 4 gibi erkenden gitmek istedim. Evimde tüm takımlarımı,yemlerimi ve kullanacağım tüm eşyalarımı çantama koyup yola çıktım. Etrafı göz gezdirerek nerede avlanabilirim, nerede rahat oturabilirim diyerek yerimi konuşlandırdım. Saat 4:30 itibariyle at-çek çapari ile antreman yaptım tabii vuruş vardı fakat hep yapraklar geldi tabii kendi doğasına geri döndürüldü. Saat 6:30 itibariyle yemli atışlarıma hazırlık yaparak ilk oltamı ve yemimi deniz ile buluşturdum. Saat 7:30 a kadar herhangi bir tepki yoktu ve aradan 10 dakika geçtikten son ilk resmimizdeki güzelimiz yeme atladı. Sarıkanatımızı aldıktan sonra 2. defa attığımda aradan ya 15 sn. yada 20 sn. geçer geçmez bir vuruş daha aldım ama bu sefer ki kuvvetliydi lüfer geldi kıyıya aldım elimde ağzına takılan kancasını çıkarayım derken elimden kayıp beni terketti nasıl moralim bozuldu... Neyse demekki nasibimiz değilmiş diyerek devam ettim saat 9:30 a kadar 2 tane daha güzellerimiz atladı.. Pazar günü işlerimin olmasından dolayı avımı sonlandırmam gerekti. Az olsun ama öz olsun bunlarda yetti bana.. Ama o lüferi elimden kaçırmam beni derinden yaraladı Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allaha emanet olun ustalarım.. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...
Forumdaki Kullanıcılar?
Şu Andaki Aktif KullanıcılarŞu Andaki Aktif Kullanıcılar
Şuan 2008 kullanıcı online. 36 Üyemiz 1972 Ziyaretçi.
Bugüne kadar en çok ziyaretçi : 3,485, 13-04-2016 saat 17:34' de çevirimiçi oldu.
• Administrator • Co-Administrator • Moderator • Üstad • VIP • Gold • silver • Miço • Aktive Olmamış Üye