Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
geç gelen darıca raporu
ahmet tebrikler canım çekti doğrusu bu gün bende çıktım 5 adet istavrit aldım onuda ist enişte vardı ona verdim ben kendime yarın işallah tutucam harbiden kokusu burnuma geldi nede olsa rüzgar senden bize doğru esiyo AlkisBoboAlkisBoboAlkisBobo
Bul
Afiyet olsun ahmet.Bu denız analarından Bayramoglunda da cok sık rastlıyordum.
Bul
yalova tatar yazdı:ahmet tebrikler canım çekti doğrusu bu gün bende çıktım 5 adet istavrit aldım onuda ist enişte vardı ona verdim ben kendime yarın işallah tutucam harbiden kokusu burnuma geldi nede olsa rüzgar senden bize doğru esiyo AlkisBoboAlkisBoboAlkisBobo

erden abicim balıkları sana yakında tutum zaten bilirsin körfezde meşubir kanal vardır kanala çık tekneyle 10 kulaçla 5 kulaç arasında geziyor balık hatta aralarda azmanlarda geliyor yanlız çok takım alın yanınıza takımları maf ediyor keratalar
Bul
rusan yazdı:Afiyet olsun ahmet.Bu denız analarından Bayramoglunda da cok sık rastlıyordum.

kardeşim bayramoğluna geliyorsan bana haber ver ben darıcada oturuyorum 5 dakikada yanına gelirim bu arada resimdeki küçük deniz anası daha büyükleride var doğrudur bende bayram oğlunda çektim resimini
Bul
Ahmet istavritler tavada harika görünüyor.Birde odun ateşinde ooof. Afiyet olsun.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi