Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dalyan - Caddebostan arası avlanan var mı?
sandal var ama her akşam müsait olmuyor, ben de gerçekten varsa o çevrede kıyıdan deniyim diyorum şişe mantarlı hırsızlıyla falan, uygun mudur acaba? bi de denemek için en uygun yer neresdir bizim buralarda?
Bul
timur yazdı:sandal var ama her akşam müsait olmuyor, ben de gerçekten varsa o çevrede kıyıdan deniyim diyorum şişe mantarlı hırsızlıyla falan, uygun mudur acaba? bi de denemek için en uygun yer neresdir bizim buralarda?
denemekte fayda vardır ama şu anda istavrit bile yok koyda cinekop olurmu bilmem eyer kayıkla olcaksan dalyanın açıklarına bak derim
Bul
cihan arkadaşım aramıza hoşgeldin....
onur bu arada akşam eşkinaya bakacaktın ses çıkmadı gitmedinmi yoksa balığa,ben akşam biraz tavuk göğsüyle dip denedim..olmadı..bu gün yanıç aldım akşam yanıçla deneyeceğim...
akşam için sana rastgele...ah şimdi istanbulda olmak vardı,şöyle kalabalık güzel bir organize ile kurtlarımızdan kurtulurduk ama ah işte bu yollar Smile
saygılar...
Bul
MABER yazdı:cihan arkadaşım aramıza hoşgeldin....
onur bu arada akşam eşkinaya bakacaktın ses çıkmadı gitmedinmi yoksa balığa,ben akşam biraz tavuk göğsüyle dip denedim..olmadı..bu gün yanıç aldım akşam yanıçla deneyeceğim...
akşam için sana rastgele...ah şimdi istanbulda olmak vardı,şöyle kalabalık güzel bir organize ile kurtlarımızdan kurtulurduk ama ah işte bu yollar Smile
saygılar...

yok aytekin gidemedim ev arkadaşım antalyada tatilde cuma gelicek bendede köpek var onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum kafamda bu akşam çıkmak var ama umarım gene bir aksilik olmaz sanada bu arada rastgele umarım bu akşam bişeyler alırsın..
Bul
teşekkürler ozan...sıkı bir dosttur o aslında balıkta sana eşlik eder...bendede eskiden vardı şimdi evlenince,birde sitede oturunca beslenmiyor,senin adına çok sevindim,köpeği bende severim...
işallah akşam aksilik olmassa çıkarsın balığa...bakalım belki bizede bir şeyler vurursa zaman geçirecez sahilde,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Böyle avlanan varmı ALTAYLI 32 9,128 09-12-2008, 22:01
Son Yorum: Lakerda
  sivas civarında avlanan arkadaşlar avcıhakan 39 6,686 08-06-2007, 11:32
Son Yorum: Köksal

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi