07-01-2007, 18:00
Tamam arkadaşım teşekkür ederim.Bende sandımki daha farklı bir taktikle yakalıyorsun sülinayı falan diye heveslenmiştim acaba nasıl bişey diye merak etmeye başlamıştım.Teşekkür ederim sanada rastgele şansın bol olsun.
antalyada mamun,boru kurdu,sülünez.?
|
07-01-2007, 18:00
Tamam arkadaşım teşekkür ederim.Bende sandımki daha farklı bir taktikle yakalıyorsun sülinayı falan diye heveslenmiştim acaba nasıl bişey diye merak etmeye başlamıştım.Teşekkür ederim sanada rastgele şansın bol olsun.
20-03-2007, 18:20
slmlr. mamun ve sülünez i ege bölgesinde bulabilirsiniz ama boru kurdu için izmir ve söke dışında pek şansınız yok malesef. bildiğim kadarı ile yem ticareti yapanlar bodruma kadar gönderiyorlar borukurdunu ama dayanma mukavemeti zayıf bi yem türü olduğu için özellikle yaz aylarında antalya civarında avlanan arkadaşlarımızın bu yeme ulaşma şansları yok. size özel soğutucularla getirilmeyen borukurtlarını almamanızı öneririm çünki yem kendini sıcaktan salmış ve kanpıhtısına dönüşmüş olacaktır.
keşke bir kez olsun borukurdu ile avlanma şansınız olsaydı da bu yemin (özellikle izmir de) ne kadar özel kabul edildiğini anlayabilseydiniz. yakın zaman da antalyada olacağım, eğer imkanım olursa ve maber özel den ulaşım bilgilerini verirse getirmeyi deneyebilirim. ama mamun ve sülünez için izmir kuşadası söke gibi yerlerden sipariş verebilirsiniz. bu yemlerin dayanma gücü size antaltada keyifli bir av sağlayabilir. ancak bu yemler ile kıyı avı önermiyorum. keyifle kalın.
20-03-2007, 19:17
sobreviviendo arkadaşım aramıza hoşgeldiniz....verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...
imza bölümüne kendinizi daha iyi tanıtır bilgiler verirseniz...sizinle tanışmak isterim....şansınız bol olsun...
04-04-2007, 07:35
Antalya bölgesinde genellikle sübye kullanılır ve bu yemle (Levrek.Cupra.Sargoz.mırmır.(Girida' Lagos) yakalıya bilirsin.
04-04-2007, 10:30
karlos bilgiler için teşekkürler....benim bahsettiğim yemleri antalyada bulabilirsem bir denemek istiyorum....sübye,kalamar bu tür yemlerden haberdarım ve sürekli balığa çıkarken yanımdan eksik etmem...
ama burda sülünez ve boru kurduyla avlanan lar gördüm,özellikle gece avında çok güzel iş yaptıkları söylendi....o yüzden bulabilirmiyim acaba diye sormuştum....
26-07-2007, 15:01
Aytekin 2 hafta önce antalyada bayağı gezdim ama yem bulamadım. sülünezden bahsetmişsin sana izmirden tuzlanmış sülünez yollayabilirim kargoyla.
26-07-2007, 15:08
barış valla süper olur ya,ama bu sülünezin tazesi daha iyi olmazmı,burda konserve şeklinde olanları var ama cesaret edip alamadım,aslında denemekte fayda var,ben o konserveden alıp bir deneyeyimde,iş yaparsa senden isterim o zaman,denemeden yollama bence,
çok teşekkür ederim...
26-07-2007, 15:20
tamam Aytekin bi dene bakalım olursa ben sana tuzlayıp yollarım işin görülsün.
26-07-2007, 16:51
barış çok sağol,eğer yolun tekrar buralara düşerse yem sadece,bankalar caddesi diye bir yer var,muratpaşa belediyesinin yanında otoparkın kenarı tarafında teke diye tabir edilen,biz burda yanıç deriz,bu yemi bulabilirsin,yanlız sabah saatlerinde satarlar,öğlenden sonraları pek satmazlar,birde asıl akşam üstü tam balık saatinde yem satmıyorlar,onun için ben sabah işe gelirken alıp işe götürüyorum,biraz zahmetli oluyor,bu aradada yemler ölüyor....
26-07-2007, 17:00
sizin yem sorununuz çok var orda ya Aytekin. bizim buralarda ne istersen herzaman bulabilirsin. Eylülde gelicem sanırım tekrar o zaman teke alırım oradan. teşekkür.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bana antalyada tatlısu balıgı avlıcak yer soylermısınız | maxx | 23 | 11,807 |
15-06-2010, 16:13 Son Yorum: sepsisor |