Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01/08/2007 doğum günleri
beyazzenci (34), hurkan_2000 (34), şevval (39) doğum günleriniz kutlu olsun,sevdiklerinizle beraber nice seneler dilerim
Bul
nice senelere nerelerdesiniz yaww Smile)) dogum gününüz kutlu olsunAlkis
Bul
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Bul
arkadaşlar nice yıllara.
Bul
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. hep beraber nice yıllara inşallah...
hazır doğum günümken biraz içimi dökmek istiyorum. aslında şu ana kadar geçirdiğim en kötü doğum günümdü. sizlerin sayesinde güzelleşmeye başladı. neden en kötü doğum günüm dedim bunun sebebini şöyle özetleyeyim; benim ve babamın doğum günümüz aynı. bir süre önce babama hepatit b'ye bağlı siroz teşhisi kondu ve bugün ağrılarının arttığını öğrendimSad bu şartlar altında babamın üzüntüsünden doğum günüm olduğunu bile unutmuştum. akşam üzeri teadüfen hatırladım.
eşim 7.5 aylık hamile kısmetse eylül başında bir oğlumuz olacak. geçtiğimiz cuma günü eşimi acile kaldırdık. ilk günü yoğun bakım olmak üzere 3 gün hastanede yattı. dün taburcu ettik.
dün gece 1 ağustosa gireli dakikalar olmuşken en yakın arkadaşlarımdan birinin annesini kaybettik. sabahı cenaze evinde ettikten sonra uykusuz bir şekilde işe gittim ve en yoğun günlerimden birini geçirdim. ayrıca işyerinde özel günler için para toplamamıza, herkesin doğum gününün kutlanmasına özen göstermemize rağmen doğum günüm olduğu kimsenin aklına gelmedi. yaşadığım bu kadar olumsuzluklar nedeniyle gözlerimi açamaz vaziyetteyken bile başımın ağrısından uyuyamıyorum.
ama her şeye rağmen hayatın güzel yönlerini bulmak için çaba sarfetmekten vazgeçmeyeceğim. bugünkü tebrik mesajınızın benim için taşıdığı anlamı bilmem anlatabildim mi?
bir kez daha hepinize teşekkür ederim dostlar. bugün bu site benimiçin balık merakımın ötesine geçti.
bilgin şaşmaz
Bul
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.

PartPartHediye8915Dudut
Bul
Doğum günün kutlu olsun Bilgin. Evet benim doğumgünümü de kimse hatırlamazken birde bakmiştım ki sitedeki dostlar,arkadaşlar hatırlayıp konu açmışlardı. Tabii ki hatırlanmak güzel şey. başından geçenlere üzüldüm,babana acil şifalar dilerim. Eşine geçmiş olsun. inşallah hayırlısıyla bebeğinize de kavuşursunuz günü gelince. senin için hayırlı bir evlat olsun dilerim, seni hiç üzmesin...
Bul
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar bilgin başınızdan gecen olaylara üzüldüm arkadaşının annesine allah rahmet eylesin babanada acil şifalar versin
Bul
doğum gününüz kutlu olsun
Bul
bilgin ağlıyorum şu an senin çektiğin ızdırap ve keşmekeşliği bende çok yaşadım kimselerlede paylaşmadım şimdi içimi döküyor ve hüngür hüngür ağplıyorum yaw sana doğum günün kutlu olsunmu dicem yoksa babana geçmiş olsıun acil şifamı dilişcem bilemiuyom bende şaşırdım sümük silmekten gözyazşlarımı silmekten bilmem ne oldu bana dellendim işte rahatsızlık verdimse herkestan özür dilerim beni affedin dayanamaduım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  doğum günü yalova tatar 9 868 19-09-2016, 11:49
Son Yorum: rusan
  BABUÇ (68), acbuzzeneb (37) doğum günü ANTALYALI07 18 1,454 21-03-2016, 20:32
Son Yorum: turna
  Doğum Günü HAŞİM77 11 1,146 18-02-2016, 19:46
Son Yorum: gobekbalığı
  Atakan-Yenifoça doğum günü yycolak 9 1,396 05-04-2015, 14:35
Son Yorum: orhanekmekci
  doğum günü yalova tatar 21 2,278 05-04-2015, 14:33