Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balığın yediği yem
Arkadaşlar ama göl avı olsun ama deniz avı herkez yaptığı avdan sonra o balığı pişirip yiyor
Yemli Ava gidecek olan arkadaşlara fikir vermesi ve balığın bölgesel karakteristik tutumu açısından mümkünse balığın midesinden ne çıktığınıda raporlarınızda yazarsanız iyi bir ipucu olacağı kanısındayım bu konuda hassasiyet gösterirseniz bayağı faydalı olacağını düşünüyorum
Mesela benim geçenlerde Marmara ereğli botaş civarından tuttuğum levreğin midesinden 3 cm cıvarında komple bir yengeç çıktı
Teşekkürler saygılar
Bul
Yayın balığına giderim genellikle.Çoğu zaman balığın karnından küçük balıklar çıkıyor.
Bul
ben genelde turnaya gidiyorum içinden genellikle küçük balıklar çıkıyor
Bul
valla ben hep aç balıkları tutuyorum galibaSmile))

genelde boş çıkıyor mideleri, ama turna da eğer çıkarsa küçük balıklar çıkıyor, birde biz böcek diyoruzda ne o hani tatlısu karidesi denen, şimdi aklıma geldi kerevit çıktığı da oluyor.
Bul
Benimde bu aralar Kavak' ta tuttuğum mezgitlerin karnından bütün yengeç, karides ve mamun çıkıyor. Bütün olarak çıkıyor. Karides ve mamunlar taze çıkıyor bazen.
Bul
harun benim burdakiler aç galiba b çıkıyo sadece ben ne cevap yazim acep
Bul
yalova tatar yazdı:harun benim burdakiler aç galiba b çıkıyo sadece ben ne cevap yazim acep

BoboBobo Yaw tatar bu şekilde yazmıyacan
Arkadaşlar avdan geldiniz resimleri çektiniz foruma konu açıp paylaşım yaparken o gün tuttuğunuz balığın ne yediği önemli balığın yediği yem ay olarak değişir böyle genel değilde güncel olması fayda verir
Bul
harun abi çok güzel bir konu açmışsın eline sağlık.eğer herkes konuya itina ile yaklaşırsa bence çok güzel bilgiler elde edeceğiz.
Bul
Harun yazdı:
yalova tatar yazdı:harun benim burdakiler aç galiba b çıkıyo sadece ben ne cevap yazim acep

BoboBobo Yaw tatar bu şekilde yazmıyacan
Arkadaşlar avdan geldiniz resimleri çektiniz foruma konu açıp paylaşım yaparken o gün tuttuğunuz balığın ne yediği önemli balığın yediği yem ay olarak değişir böyle genel değilde güncel olması fayda verir

Benim yukarıda yazdığım yeterli midir abi. Smile Ben de balığın işkembesi büyükse her zaman kesip içine bakarım ne var ne yok diye. Bazen de balığın ağzında küçük balık oluyor. Smile
Bul
Hüseyin yeterli ama bu şekilde değil o gün tutup forumda paylaşım yaparken yazmak gerekir çünkü hangi balığın ne yediğini hepimiz biliyoruz mesela bana çanakkaleden bir bilgi geldi levreklerin çoğunun midesinden parmak büyüklüğünde kaya balığı çıkmış bize bilginin günlük olması önemli dediğim gibi hangi balığın neler yediğini zaten biliyoruz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi