Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bebek gürhan aramızda
gürhan bey allah analı-babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler inşallah.

siz arkadaşların dediklerine bakmayın, ilk sene balığa hakikaten biraz zor zaman ayırırsınız ama sonrasında, hele de sizinle beraber balığa gelebilecek yaşa geldiğinde değmeyin keyfinize, tabi önce sabır gerekli.

birde çocuğunuza benim kadar düşkün olursanız balıkta sabahlamayı unutun tabikiSmile))
Bul
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah dileyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Balık konusuna gelince sadece balık mevsiminde görüşürüz diyecem. Smile
Bul
Gürhan baktım bu ara pek yoksun sitede dedim bebek geliyor herhalde bu gün gelmiş kerata
Bul
Smile Geldi çok şükür, çok bekletti kerata.
Bul
sana dedim suyu seviyorBobo
Bul
Görecez inşallah ne kadar sevdiğini. Tekneden balığı çekecek kadar büyüsün hele de Smile
Bul
gürhan abi gözün aydın....allah analı babalı büyütsün...darısı başıma Smile
benimkide yolda 4 aylık...
Bul
MABER yazdı:gürhan abi gözün aydın....allah analı babalı büyütsün...darısı başıma Smile
benimkide yolda 4 aylık...

Aytekin çok teşekkür ederim. Allah sana da bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Bul
Gürhan abicim güzün aydın,Allah o güzel bebişi analı babalı büyütmek nasip etsin.Hayatı boyunca hep mutlu olsun,sağlıklı olsun inşallah.Yenge hanıma çok geçmiş olsun.Yeni babaya hayırlı olsun.İğneden balık toplayacak yardımcın oldu artık .Saygılar
Bul
gürhanım hayırlı olsun.
allah sağlıklı ve güzel günler yaşamasını nasip etsin inşallah.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  oltam, izkarabulut, GURHAN, ismail06, ALGIR Doğum Günü fish or die 29 3,362 08-04-2009, 10:56
Son Yorum: naxos 5
  gürhan - 36 nice mutlu senelere fish or die 38 5,605 02-04-2008, 22:58
Son Yorum: bucalıfikret
  GURHAN'ın Doğumgünü çatalca 84 9 2,150 01-04-2007, 17:51
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi