Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaban Tv
hakılısın bahri abi ama ne olursa olsun bananecilikten kurtulmalı bişeyler yapılmalı artık
Bul
Bende size katılıyorum yasaklar denizde hiçe sayılıyor hiç önlem alınmıyor sonrada balık bitince bizden çok ağlanıyorlar. Akşam enişte ile bu konu hakkında sohbet yaptık hatta aklımda bir proje var ama birazda destek lazım. geniş kapsamlı bir çalışma yapıp avcılar federasyonundan tutta bölge belediyelerine katar hatta çevre bakanlığınada bu projelerin ulaştırılması var aklımda. projenin kapsamı balıklara yuva için batık, belirli sahil bölgelerinin daimi av yasağı kapsamında olması, amatör balıkçıların yıllık vize dahilinde belirlenen bölgelerde balık tutabilme hakkı, bölgeye göre belirli balıkların yavru olarak salınması, bide deniz kontrolünü sağlaması için deniz zabıtası gibi bir kadronun oluşturulması var. illaki daha ilave edilecek fikirlerde vardır bu konu hakkında site üyeleri olarak bir çalışma yapıp duyarsız olanlara tv ve diğer medya kuruluşları tarafından ulaşabilirsek ciddi yapılan bir çalışmayı kaale alabileceklerini düşünüyorum. bu konu hakkında proje üzerine becerili birileri varsa ona yardımcı olup bu konu hakkında bişiler yapalım derim. Ne dersiniz?
Bul
manyasta çavuşköy geçidi denilen bir yer var

oraya yapılan köprü sebebiyle gölden havyar dökmek için gelen akbalıklar aşırı sekilde yığılır

elle 45-50 değil 2 saatta hiç balıkçılıktan anlamayan biri bile 100 kg yakalayabilir

ama jandarma müsaade etmez tabii ki buna ve duyarlı olan insanlarda

balıkların havyar dökme süresinde 24 saat jandarma nöbet tutar ve sıkı denetimler yapar kocaçay boyunca

orada da yetkiler bu duruma müdahale etmeliler yaban tv deki görüntülere dayanarak

yetkililere bildirmek gerek bu durumu bize düşen görevde budur
Bul
daha önce buna benzer bir konudaki duyduğum üzüntümü anlatmıştım

profesyonel balık katliamı adı altında
Bul
herkese seam...
ben de dün akşam bir zıpkın avı izledim aynı kanalda. 4 kişi balık avlıyorlar. biri kamera ile çekim yapıyor, iki kişi zıpkıncıya yardım ediyor, zıpkıncı da sürekli inip inip balık vuruyordu. balık avı dendi mi bende akan sular durur (suların durması ankarada bulunmamızdan da olabilirSmile ama bir süre sonra adamların katliamdan başka bişe yapmadıklarını düşünmeye başladım. çünkü aynı yerde bir sürü balık vurdular.
sırf yaban tv için d-smart aldım ama bu kanalın da balık avını çok az yayınlaması ve yayınladığı programların bir kısmının da kural dışı olması beni pişman etti.
bilgin şaşmaz
Bul
ilk açıldıgında sevinmiştim ama bana hiçbişey veremedi gereksiz bi kanal benim için
Bul
sevgili dostlar, yaban tv hakındaki düşüncelerimi daha önce sizlerle paylaşmıştım. dün bu kanalda bir proram daha izledim. programda sirkülere uygun şekilde alabalık avlayan iki kişi vardı. birbirlerine hocam diye hitap etmelerinden dolayı öğretmen olduklarını düşündüğüm bu kiiler aklıma şöyle bir fikir getirdi. ben ankarada olduğumdan çok fazla balığa gidemiyorum ama sıkça giden arkadaşarımız yaban tvye örnek olması açısından balık avlarını çekebirler. olması gerektiği gibi yapılan avlarımızı yaban tv ye yollarsak en azından sesimizi duyurabili, kendine avcı süsü veren katliamcılara da örnk olmuş oluruz.
çekmiş olduğunuz videoların profesyonel montajı konusunda elimden geleni yapmaya çalışırım. ayrıca çekimler konusunda da bazı ipuçları verebilirim. önerime sıcak bakan arkadaşlar özelden mesajl bana ulaşabilirler.
bilgin şaşmaz
Bul
olabilir bilgin teşekkürler
Bul
Bilgin bey böyle güzel düşünceleriniz için teşekkürler.
Ben sezonu kapattım artık bundan sonrada gitmem biraz zor görünüyor.
Ama balığa giden arkadaşlarımız video çekerlerse çok daha duyarlı olacağı kanaatındayım.
İnşallah seneye böyle bir video çekerim yaban tv ye örnek olması açısından göndeririz.
Saygılar Sevgiler.
Bul
arkadaslar,balik bastan kokar diye birlaf varya gercekden cok dogru,biz burda sizden duydugum videolarin yada katliamlarin hic birini tv izleyemiyoruz,hatta tatli suyun kenarinda iki igne bile takamiyoruz,biliyoruz yakalanirsak basimizin kotu belaya gorecegini.devlet biraz siksa onlarin yayinlarini bak nasil saygili olur,yayinlari o yaban tv nin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yaban tv ye tepki araphüso26 43 7,143 15-07-2009, 00:53
Son Yorum: araphüso26
  Yaban Tv Ve Bİz ERDEMYILMAZ 20 3,759 28-03-2008, 09:46
Son Yorum: balıkcızakir1
  yaban tv hk. mudanya 20 4,447 09-01-2007, 12:00
Son Yorum: derhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi