Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaşasın
Yaşasın yağmur yağmur yaw yağmura bu kadar sevineceğimi ummazdım palamutlar lüferler balıklar büyüyecek BiggrinBiggrin
Bul
yaww sorma harun ne sevindim inşallah şöyle bi 10-15 gün yagar toprakda doyar balıkda
Bul
nerdeeeee
çarşamba gini yurdu terk edecekmiş bu yağmur.
keşke nihatım 15-20 gün yağsa şu yağmurlar.
Bul
dün akşam az atıştırdı.bugün sabah da az atıştırdı.toprak iyi kötü doydu.ama yine yağacak gibi.ankara da hava kapalı.güneş yok.ama soğuk havayıda özlemişiz.
Bul
valla ne yalan söyleyeyim özlemişin yağmuru ama bizim uralra bir türlü adam gibi yağmadı daha şöyle bir tiseledi geçti en son nezaman yağdı diye sorsanız harbiden bilemem okadar çok oldu ama artık mevsimi yaklaştı inşallah yağmaya devam eder yoksa işimiz gerçekten çok zor yem harun abinin dediği gibi yağsın yağsında balıklar büyüsün birde varmı yağmur altında balık tutmak gibisi sıcaktan kavrulacağımıza şöyle serin serin ne güzel oluyor
Bul
boranmursel yazdı:valla ne yalan söyleyeyim özlemişin yağmuru ama bizim uralra bir türlü adam gibi yağmadı daha şöyle bir tiseledi geçti en son nezaman yağdı diye sorsanız harbiden bilemem okadar çok oldu ama artık mevsimi yaklaştı inşallah yağmaya devam eder yoksa işimiz gerçekten çok zor yem harun abinin dediği gibi yağsın yağsında balıklar büyüsün birde varmı yağmur altında balık tutmak gibisi sıcaktan kavrulacağımıza şöyle serin serin ne güzel oluyor

Mürsel uyuyorsun be kardeşim. Smile Dün sabaha karşı sağnak yağmur vardı. Sel götürecek diye korktum. Smile
Bul
gürhan abi o sizin oralarda oldu ve kestel tarafında bizim oralara yağmadı bile eee şehir dışındasın abi merkez kurak Smile
Bul
Bizde 2 gündür aralıksız yağıyor. Sel oldu yine.
Bul
abi biz daha bursada göremedik, dün bazı yerlere yağmış ama kısa sürmüş, yanasip bugüne
Bul
28.08.2007 yeşilköy. son yağış bugün 12.30 ve halen devam ediyor (12.57) dün ikindi den beri fasılalanrla devam ediyor. yağmur yağıyoooor,arapkızı camdan bakıyooooor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi