Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kirlangic
bugun iki tane kol kadar kirlangic satin aldim ,corbasindan o kadar bahsedildi bugun yapmaya karar verdim ,en guzel corbasi nasil olcak bu baligin dolapta tarifi bekliyor,aslinda hep nihatin kabahati resimlerle konusmalariyla bir gun bir yerimizi sisircek ,denicem bu aksam ,erden abinin dedigi havyar eve gelince aklima geldi satin alirken kadin sormustu temizliyelim diye bende ugrasmayim diye ok demistim eve gelince aklima geldi heheheh gitti havyarlar
Bul
afiyet olsun bahri sonucu bekliyoruz 71
Bul
Bahri çorbanında resmini gönder hehe
Bul
Harun yazdı:Bahri çorbanında resmini gönder hehe
harun abi cameranin programini bilgisayara eklemedim hala ,tlf la cekicem veya video sunu cekerim ,u tube dekiler sasirmis bu derlerler corba video su icin ama yinede eklerim heheheheh simdi kayniyor bakam kafa goz hepsi birden
Bul
afiyet olsun abi daha önce hiç ttmadım ama çok bahsini duydum anlatanlar tadının çok güzel olduğunu söylüyorlar
Bul
nihatın başının altından çıkan bu işlerden dolayı duba gibi olup çıkıcaz
allah sonumuzu hayr eylesin.
resimleri bekliyorum ve hatta mümkünse adrese teslim bir tabak da çorba Smile)))))))
Bul
harun abi resim niyetine kisa bir video sunu cektim ,beniki dinlemedi icine bir kacta karides atti isallah tadini kacirmaz ,pissin de acili guzel olcaga benziyor
mursel ve levrekciyede tesekkur ederim buyur etcem ama .......
http://www.youtube.com/watch?v=hzBUUmxY8TA
[youtube]hzBUUmxY8TA[/youtube]
Bul
instinct yazdı:nihatın başının altından çıkan bu işlerden dolayı duba gibi olup çıkıcaz
allah sonumuzu hayr eylesin.
resimleri bekliyorum ve hatta mümkünse adrese teslim bir tabak da çorba Smile)))))))
taner katiliyorum
Bul
bahri benim bildigim kaynadıktan sonra balıgın etlerini ufak ufak didiklenmesi lazım suyu süzgeçten geçmesi lazım gibi işlemleri var diye hatırlıyorum çprba işi babamın işi ondan bi alamadım tarifi bide ben yapacagım ilk fırsatta bu arada son tuttugum levreklerden biri dolapta ona degişik bi yemek düşünüyorum bakalım nasıl olacak
Bul
kırlangıc balığının çorbası dışında buğulamasıda güzel olur istersen yarısınıda buğulama yap afiyet olsun rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi