Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kirlangic
LeVReKCi yazdı:bahri benim kayınvalide eylülde başlar tarhana ve turşu yapmaya istanbula geldiginde denk gelirse söz verecem sana yapar yersin doya doya Smile)
tesekkur ederim nihat ,tursu dedinya simdi kesin bulusmamiz gerek ,burda tursu ye valla gulersin icine sekermi katiyorlar ne ,tursu tatli olurmu demi ,varmi bizim turk tursulari gibi
Bul
bahri masaya bir tabak daha ekle ben geldim Bobo
Bul
yıldırıms74 yazdı:bahri masaya bir tabak daha ekle ben geldim Bobo
sukru gec kaldin soluksuz bitti ,cok guzel oldu ,yarin bir dahami kirlangic alsam ne ,baligi didikleme isi en zor tarafi ama
Bul
Bahri Ağabey şu ikinci videoda çorba yapan bayanı seyrettim. Midem kalktı.Türkiye de bence daha güzel yapılıyor.
Bul
Afiyet olsun canımı çektirip duruyorsunuz saat 3 oldu ben hala yemek yemedim offf
Bul
Bahri,afiyet olsuuuuuuun.
Bul
Boğaziçi yazdı:Bahri Ağabey şu ikinci videoda çorba yapan bayanı seyrettim. Midem kalktı.Türkiye de bence daha güzel yapılıyor.

Neden be Hüseyin.bende şimdi baktım her şey normal,mayzemeyi mikserden geçirdi sadece.bide bealıklar farklı galiba. tek eksiği tabağa altıktan sonra üzerine birkaç maydonoz yaprağı atsa görüntü olurdu.
Bul
afiyet şeker olsun bahri eminim çok güzel ve muhteşem olmuştur
Bul
afiyet olsun bahri çorbayı içince tatını anlatırsın artık.
Bul
RaPaLaCı yazdı:
Boğaziçi yazdı:Bahri Ağabey şu ikinci videoda çorba yapan bayanı seyrettim. Midem kalktı.Türkiye de bence daha güzel yapılıyor.

Neden be Hüseyin.bende şimdi baktım her şey normal,mayzemeyi mikserden geçirdi sadece.bide bealıklar farklı galiba. tek eksiği tabağa altıktan sonra üzerine birkaç maydonoz yaprağı atsa görüntü olurdu.

Tadını bilmem ama görüntüsü toprak gibi. Balık çorbasında malzemelerde görünecek balık etide.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi