Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
herkese iyi geceler dışarıda anormal bir rüzgar var bakalım inşallah yagmur habercisidir sabaha yagmurla kalkarız inşallah eger sabah hava güzelse yagmur yoksa istavrit tutmaya tarabyaya inmeyi düşünüyorum bu hafta levrege gidemedim istavrit tutup yerim inşallah .
iyi geceler herkes rüyasında hayalindeki balıgı tutsun inşallahhhhh

)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
inşallah abi..ben bu günlerde çok lüfer görüyorum rüyamda..gökyüzü simsiyah,denizin üstü yağ içinde lüfer istavritleri bozguna uğratmış olacak,su üstünde dans ediyorlar..makina sarmıyor,takımlar patlıyor..heryer balık kokuyor,yağmur kıyamet kopuyor..kovalar livarlar doluyor..rüyalar gerçek olsun ama güzel rüyalar..iyi geceler..herkese iyi uykular...
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Harun yazdı:nereye daha yeni geldik
harbiden ha ne abicim her Allahın günü balıktasın...biz ne yapalım..biraz istavrit tut ...bize işkence yapmaya devam edicen illaki..neyse gidersin haftaya abicim..kısmetin bekler seni bir kaya dibinde elbet..acele etme..bir ara görüşelim yaw özledim valla..hafta içi olabilir..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
BALIK and OZAN yazdı:Harun yazdı:nereye daha yeni geldik
harbiden ha ne abicim her Allahın günü balıktasın...biz ne yapalım..biraz istavrit tut ...bize işkence yapmaya devam edicen illaki..neyse gidersin haftaya abicim..kısmetin bekler seni bir kaya dibinde elbet..acele etme..bir ara görüşelim yaw özledim valla..hafta içi olabilir..
Ozan kime hitap ettiğini çözemedim
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
iyi geceler bugün hava çok estiği için balığa çıkamadım evde olta takımlarını elden gecirdim çapari hazırladım yeni av sezonuda açıldı hayırlı olsun iki gün evvel balığa çıktığımızda 6.5 kilo istavrit yakalamıştık bakalım gırgırlardan bize ne kalıcak hava durumuna göre salıya kadar karadayız herkese rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
burdada yağmur başladı herkese hayırlı akşamlar
Yorumları: 913
Konuları: 30
evet nihat , anormal rüzgar yağmur getirmedi ve günboyuda hızını kesmedi evde kaldık bugün, artık hafta içine kısmet diyelim.