Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sizce hangi avcılık daha uygun
serkan yazdı:4 Kiloluk levrek tutmak ve uzun olta ile 20 tane lüfer tutmak

+1 :0507:
Bul
ben bu anketi hazırlarken tatlı su hakkında hiçbirşey bilmiyordum tatlı suda sadece küçük balıklar olur bide timsah olur sanıyordum tatlı su avcıları haklı olarak sitemde bulumuşlar ama durum böyle 74
Bul
bir çekişte 40 tane palamut tutmak ne bileyim palamutu çok severim hemde bir de 40 tane palamut gözümün önüne getirdiğimde ağzım sulandı.66
Bul
66ben seçim yapamadım..şöyle diim balık olsunda çamurdan olsun..yok olmadı balık olsun şöyle gümbür gümbür gelsin aşağıdan zevk o noktada başlıyor..büyük balığı tercih ederim..lüfer olabilir...bigün zıpkınla kefal için daldım baktım oda ne bir cisim süzülerek aşağıdan geçiyor...yosunluk bir bölgede..bir kalkan .nasılda büyük gözüküyor suyun altında..kolay hedef olmuştu..2 kg kalkan..dışarı aldım onu..biraz küçük geldi..ama lezzetliydi..89767676:0507:
Bul
çapariyle 500 tane çinekop tutmak. (ben çapariyle 500 istavrite bile razıyım.çapari ve zargana avına bayılıyorum.Dip oltasıyla lüfer beklemek ise sıkıyor beni.)
Bul
şöyle büyük bir yayın yada turna gibisiyotur herhalde ama denizde de lüfer çok heyecan veri di herhalde denemdim ama çok duydum
Bul
4 kg. lık levrek ile ismimi değiştirirdim neden olması 4 kg bu üstelik levrek
zaten rüyama girmeye başladı bu levrek hasreti
Bul
TABİ HERKESİN ZEVKİ FARKLI.. ANKET DISI OLUCAK AMA CIPLAK ELLE DEREDE 2-3 KG KIRMIZI BENEKLI DERE ALASINI TUTMAYI HIC BISEYE DEISMEM..DEREDE BALIGI KOVALAMAK DEIL YANLIS ANLAMAYIN BALIKLARIN SAKLANDIKLARI BUYUK KAYARIN OYUKLARINDAN SUYUN ICINE YATIP BALIGI SIKISTIRMAYA CALISMAK GOZLE GORMEDEN SADECE ELINIZLE BALIGI TANIMAK VE BALIGI SOLUNGACLARINDAN SUYUN ALTINDA TUTMAK ICIN BELKIDE SAATLERCE UGRASMAK ELLERINIZIN BILEKLERINIZIN KAYALAR TARAFINDAN YIPRANMASI VE SONUNDA BALIGI TUTUNCA ELDE EDILEN BASARININ VERDIGI HAZZI HIC BISEYE DEIMEM..BASTAN SONA ACTION DOLU..
Bul
    İlginç bir avlanma tarzı. :0507:
Bul
Bana kalırsa siz Akdeniz bölgesinin hemen tüm tatlı sularında bulunan va Adanalıların Gelebicin adını verdiği Hatay Yayını tutmayı deneyin. Onun çırpınışı, bazen testere ya da mızrağını kullanması... Elle tutarken dikkar edin benim kolumda hala yarası var çünkü!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizce Türkiyede Balıkçılık Neden Gelişmemiştir???? sirenia 19 7,032 23-09-2014, 09:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Hangi balik daha lezzetlidir? Albatros-gr 91 16,412 30-05-2012, 20:49
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  En çok hangi balık zevklidir ? Bektashi 111 21,263 29-09-2011, 14:48
Son Yorum: muhammed tr
  Hangi uyemizin gozu daha keskin? Albatros-gr 78 8,488 15-02-2009, 00:50
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi