Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu lüferler nerde....
arkadaşlar bu balıkları zor görecez galiba ...
bir telefon geliyor karaburunda balıkcılık arkasından canakkale ,bandırma ne yapacağımızı sasırdık artık ...
Bul
reis mudanyaya gitmedinmi benim arkadaş ordaydı burdan gitmişlerdi karacabeyde iskele yapmışlar lüfer ve palamut almışlar 20 gündür ordaydı hatta bir gün araba gelmemiş balıkları almaya beklerken balıkları bozmuşlarda denize dökmüşler 200 çift palamut ve lüferi bizim burdada ufaktan kendini göstermiş bende gündüz vardiyasına geçince yoklama yapcam artık kaşıkla çapariyle ne varsa işte bu gün biri almış 2 tane lüfer duyumlarım öyle
Bul
Abi bu soruyu bende sürekli soruyorum. Sürekli çaparicilerden yarım istavrit haberleri duyuyorum ama adam gibi şuradan lüfer aldık diyen yok. Balık yoksa mutasyona uğrayıp birden zeka küpümü olduSmile) Yemi tanıyıp oltaya gelmeme gibi bir tribemi girdi bilmiyorum artık.

Ama kendi yaşadığım bir olayı anlatayım. Eylül ayının başında Gökçeada kaleköy limanında levrek için tek kanca canlı ilarya attım. Balık yarım geldi, kanca kuyruk tarafındaydı. Birdaki yemi kafa tarafından takıp attım bu sefer kafası geldi gerisi yok. Tabi ben pes etmedim ve hırsız kancalı yapıp hem kafadan hemde kuyruktan taktım. Sonuç inanılmaz!!! kuyruk ve kafa geldi ama orta kısım neşterle alınmışçasına yok olmuş. sonunda balığı aldım kendisi lüferdi ama bu balık beni hayatımda bu kadar kastırmamıştı. Diğer ilginç bir nokta ise lüferi alırken arkasında kopan şapırtıydı ve sonuç: gırtlağı geniş bir ağız tarafından itina ile götürülmüştü.

Buraya resim ekliyemiyorum yeni bir konu açıp ekleyim ve sizde görün.
Bul
Balık bu sene maalesef yem yemiyor karaburunda balık var çok tutmuşlar evvelsi gün. eşekadası kofana yapmış. bizim mekan da balık kime denk gelirse tutulmuş....
Balık bu sene sadece çapari yiyor kuvvetli. önünde ufak balık yem bol olduğundan bakmıyor bile yemlere....
Dediğim gibi. Zamanı gelecek kasım gibi sarıkanatı lüfere yem olarak kullanacağız. Öyleki kendi ırkını bıle yıyen bir hayvan bu. hatta yemsiz kalsa insanı bile yiyeceğine dair rivayet ler dolaşıyor.
AFALA yazdı:arkadaşlar bu balıkları zor görecez galiba ...
bir telefon geliyor karaburunda balıkcılık arkasından canakkale ,bandırma ne yapacağımızı sasırdık artık ...

reis benim meraya gel diyecemmm gelme en iyisi Smile))şaka bi yana gelsende ag seremessin liman gümrük yanı bizi bile sokmaz oldular digeride zaten kkayalık ben gezerken motoru sürtüyorum bazen ama lüfer devamlı var haberler devam ediyor herkes hergün balık alıyor rapala zargana istavrit her yeme geliyor bende kafa yemeye devam ediyorum.
balık çok yakın ama uzak bana orayamı yerleşsem diye aklımdan geçiyor bazen
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  nerde bu amatörler yalova tatar 10 2,664 24-09-2008, 04:35
Son Yorum: turna
  nerde bu balıkçılar yalova tatar 20 3,263 09-03-2008, 18:41
Son Yorum: araphüso26
  bogaz da lufer nerde Tropheus 7 2,049 13-09-2007, 16:09
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi