Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YABAN tv olmadı
Yaban tivi balıkçılıktan pek anlamıyo. Onlar ayı domuz vursunlar !... biz kendi işimize bakalım.
Bul
bu konuda ben mail çektim adreslerine szde eleştirilerinizi gayet anlayacakları bir dilde fikir sunalım. galiba bu konunun hasasiyetini kavramamış olabilirlr
Bul
demek bu raiting, ne kadar elştiri o kadar raiting ... tuhaf geldi adamlar elleri ile balık tutan şahsı taa van'dan uçakla istanbul'a getirmişler. hadi çık çıkabilirsen işin içinden.
Bul
Bence yıkıcı eleştiri yapmaktansa yapıcı eleştiriler yapmak daha doğru olur. Avcılık hakkında tek olan kanalı yıkmak yerine düzeltmek daha uygun olur bence. Ben kendi alanımda bildiğim bazı programların isimlerini ve temin edebilecekleri adresleri verecem. Dilerim ki o yapılan yanlış programlar artık tozlu raflara kalkar ve en azından düzgün programlar gösterilir. Sizden de ricam kendi bildiğiniz dallarda programları araştırıp yaban tv ye bildirmeniz ve yayın akışı bilinçlendiğinde herkesi doğa ile ilgili olan bu kanala özendirmenizdir.
Bul
Yaban Tv de hergün, elle ,ayakla ,oltayla her türlü yöntemle yapılan "Kırmızı Benekli Alabalık" avları gösterilmektedir.
Adeta insanlara hem yol gösteriyor hem de teşvik ediyor. Kırklarelinden Orduya kadar her nerede çıkıyorsa bunlar yayınlanıyor. Hem yasak hemde izmarit kadar alabalıkları acımadan topluyorlar...
Bul
bunu bende anlamıyorum sirkü dedik yasak dedik adamlar hergün yasak olanı yayınlıyorlar bunlara engel hangi kanun açıgı var kimbilir ne yazıkki herşeyde oldugu gibi bundada bulunmuştur yolu
Bul
yaban tv bende izlemiyorum artık....başlangıçta biliçli bir yayıncılık yapsalar,şimdi daha değişik bir ilgiye sahip olabilirlerdi...amatör balıkçılığın bilinçlenmesi için çok ideal bir platform,ama yaklaşımlarının bu tarz olmadıkları yayınlarından belli oluyor...yazık ki sanırım izleyenlerede kötü örnek oluyor ki örneklerini görüyoruz....çözüm işallah mail yoluyla çözülür...
Bul
72 72 72 72 72 72 72 72
Halden denize dökülen balıkların bir videosunu  çekip Yaban Tv ye gönderelim.
Bende yakalanan küçük balıkların fotoğraflarını gönderirim. Bir şeyler yapmak lazım

Sizden gelenler diye bir bölüm var. Bence ilgilenirler.
Bul
bu gibi insanlar başka bir dünyadan gelmiş olmalılarki onlar için öyle av yapmak normal.Onu defalarca yayınlayanlarda anormal insanlar ölmalıdır başka ne diyelim.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi