Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
................................................................................................................................................
Bul
Şehitlerimize Allah'tan Rahmet dilerim. Ailelerine Allah büyük sabır versin
Bul
şehit gençlerimize allahtan rahmet diliyorum ana babalarına başsaglıgı ve sabırlar diliyorum.sabah haberleri seyrettim çok üzüldüm inşallah biran önce bu olaylar son verir bu olayarı artık görmek istemiyoruz.
Bul
söylenecek hiç bir şey yok konuşmakta yok icraatları seyredeceğiz artık VATAN SAĞOLSUN
Bul
sayın yönetici arkadaşlarım ve abilerim madem yorum yapamıyoruz sizlerden bir ricam var sitemizin üst köşesine siyağ kurdele koyarsanız sevinirim saygılar...
Bul
fikret abi onuda düşündük hatta bu gibi durumlarda siteyi 2 günlügüne tamamen siyah yapalım dedik fakat oktay online görünmesine ragmen aslında şu anda bilgisayar başında degil ve bu işi ancak o yapabilir gereken yapılacak yani teşekkürler
Bul
bunların kökü kazınmadıkca bize rahat yok daha radikal kararlar alınmalı şidetse istedikleri şiddet mahkum kararlarla altan alma politikalarıyla bu işlerin yürümeyeceği aşina bu sınırlar kanla cizildi kanla silinir...şehitlerimizin ruhu şaad olsun.
Bul
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar bende haberi ilk duyduğumda çok derin bir üzüntüye kapıldım içimden geçenleri buraya yazsam emin olun site ceza alır.. tabi konu çok hassas konuya metanetli yaklaşalım lütfen tepki ve isteklerimizi yasal çerçevede genelkurmay ve başbakanlığa iletebiliriz. şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim.
Bul
Aziz şehitlerimize sabır ve başsağlığı, kahraman ordumuza kuvvet, kudret ve başarı diliyorum.
Bul
Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi